Ulice 29.9.2020 - 3902. díl

Jak odhalit přetvářku a ochránit před manipulátory ty, na kterých nám záleží? Nyklovi si dělají starost o zamilovaného nastávajícího otce Mária. Jsou přesvědčeni, že s ním Ája hraje nečestnou hru a že Mário není skutečným otcem jejího dítěte. Rodinné narozeninové oslavy se proto rozhodnou využít k tomu, aby Áju nachytali na švestkách... Jakou past si na ni vymyslí? Čím se manipulátorka Ája prozradí? A co je pro Mária velkou událostí?

Vilma Nyklová a Růža jsou docela špatné z ohlasů na včerejší představení. Doufaly v obrovský úspěch, místo toho však diváci neskrývali své zklamání, protože se nedočkali hádky, jež sklidila obrovské ovace při premiéře. Na rozdíl od nich Mário jen září štěstím. Na oslavu k Nyklovým si totiž oficiálně přivede Áju... Jak se tahle návštěva vyvine? Na čem se dohodnou Nyklová s Růžou? A jaký dárek dostane Ája od Mária?

Filip si vyřizuje účty s Šárkou

Veronice znepříjemní den hned po ránu Milena Pumrová, s níž si naštěstí rychle poradí. Mnohem hůř na tom jsou Šárka a Filip. Zatímco ve Filipovi to vře kvůli tomu, čeho se stal včera nechtěně svědkem, Šárka se v tom pořádně plácá, a to nejen kvůli včerejšku. Záhy však dostane naloženo ještě víc… Jak si s ní vyřídí účty Filip? Jak to má Šárka s Martinem, a jak s Jirkou Hermanem? A v kom najde oporu právě Filip?

Překvapení pro Magdu

Magda se trápí kvůli mámě, která se jí už několik dní neozvala. Pravda ale je, že ani ona sama mámě nezavolala. O to více ji překvapí, když odpoledne najde mámu u sebe doma, navíc ve skvělé náladě. Jako by se vrátily staré časy… Jaké překvapení Zdenka přichystá Magdě? Proč se za ní zastaví? A co Magda neustojí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice