Ulice 1.10.2020 - 3904. díl

Kdy je ten správný čas na adopci? Podle Věrky není nikdy pozdě, a tak se rozhodne, že splní slib, který Tonymu kdysi dala, a adoptuje ho. První člověk, s nímž probere, co chystá, je Mára, její syn a Tonyho parťák. Pro toho to je pořádný šok stejně jako pro ostatní, jichž se to týká... Jak Mára vezme mámino rozhodnutí? Jak Luboš? A jak samotný Tony, který to vůbec nečeká? Stane se oficiálně součástí Márovy rodiny?

Karla podrobí hned ráno Máru výslechu kvůli svému včerejšímu objevu náramku. Ten si z toho dělá tak trochu srandu, ale Karle do smíchu moc není. Později Máru pobaví máma svým rozhodnutím ohledně adopce, jež Mára považuje za dobrý vtip. Jenže Věrka to myslí vážně… Jak Mára vezme máminy plány? Co na Věrčin návrh poví Tony? A co je hodně líto Karle? V čem mají Vojta a Mára dnes premiéru?

Zdenka zklamaná Magdou

Magda rozhodně není pyšná na to, co mámě udělala. Omlouvá si to tím, že tak oddálila její odchod. Pro Zdenku to je obrovská rána. Vidí v tom jen Magdino vydírání a sobectví. Tomášovi poprvé otevřeně přizná všechny své pocity, co se jí honí hlavou i čím vším si prochází. Tomáši je Zdenky i Magdy líto, proto se rozhodne Magdě promluvit do duše… Jak na to Magda zareaguje? Co je pro Zdenku nejtěžší? A co je obrovskou ranou pod pás pro Magdu?

Landová chce pomoct Otíkovi

Otovi se ani trochu nechce do školy, protože ho dnes čeká hodina v jeho třídě. Jakmile se dozví, že mu právě tato hodina odpadla, okamžitě pookřeje. Ve škole ho ale i tak čeká další ťafka od Landové, byť ta se tentokrát snaží podat mu pomocnou ruku. Jenže to vyzní právě naopak… Co si na něj Landová vymyslí? Jak mu chce pomoci Hedvika? A k čemu se odhodlá Jakub?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice