Ulice 8.10.2020 - 3909. díl

V jaké situaci by děti neměly nikdy vidět své rodiče? Kdy se cítí naprosto bezmocné? Adam si začíná dělat velké starosti o mámu, jež stresy utápí v alkoholu. Žije s ní, vidí, jak se ničí. A rozhodně tomu nehodlá jen tak přihlížet. Poslední kapkou pro něj je moment, kdy se máma zraní po mejdanu s tátou, který se pasoval do role spasitele rodiny... Co je pro Adama krutým prozřením? V kom najde spojence? Jak začne neúnosnou situaci doma řešit?

Adamovi je jasné, že máma lítá v průšvihu, ale Blanka ho neustále ubezpečuje, že je v pořádku. Evžen, kterého Adam náhodou potká, ho ujistí, že se na něj může ve všem spolehnout. Jak to ale bude dál s ním a Blankou, to netuší. I pro něj je to bolavé téma, zvláště když se kolem Blanky teď neustále motá Luděk… Jak Blanka zareaguje na zprávu o Evženovi? Jak se jí vymkne z rukou posezení s Luďkem, Patrikem a Veronikou? Co je pro Adama hodně alarmující a zároveň velmi těžké?

Magdin a Tomášův návrat ze Švýcarska

Magda a Tomáš mají smutné ráno. Oběma Zdenka chybí, přesto mají pocit, že je stále tak trochu s nimi. Najdou její dopis přiložený k urně, která Tomáše pobaví i přes smutek, jenž má v srdci. Magda s Tomášem si jsou nyní navzájem oporou. A jak později zjistí, nejsou na to teď sami… Jaký vzkaz dostane Magda od mámy? Kdo je v tom teď určitě nenechá? Jaký je jejich návrat domů?

Rozvod Veroniky a Martina

Veronika a Martin se dnes rozvádějí. Pro oba to je náročné, protože tím definitivně končí jedna etapa jejich života. Patrik si dělá o Veroniku starost, ale ta ho ujistí, že to zvládne. Martina se snaží povzbudit zase Šárka, jíž se vlastně plní její velké přání… Jak Šárka nyní Martinův rozvod prožívá? Jak ji v tom znovu vymáchá naštvaný Filip? A jak Martin a Veronika rozvod zvládnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice