Ulice 9.10.2020 - 3910. díl

Kdy je ten správný čas na nový začátek? Pro Martina je zásadním životním zlomem rozvod s Veronikou. Přestože je i nadále spojují děti a přes dvacet let společného života, papírově k sobě už nepatří. Martin si díky tomu uvědomí, jak moc mu záleží na Šárce, s níž nyní žije. Jenže ta je už zřejmě někde jinde... Jak Šárka bere Martinův rozvod? A jak svůj vztah s Martinem? K jakému překvapivému rozhodnutí dospěje?

Patrik chystá pro Veroniku na večer velké překvapení, a tak požádá Filipa o prázdný byt. Ten to bere s nadhledem, aniž by tušil, k čemu se Patrik odhodlal. Jen co se Filip později sejde s tátou na jeho přání v hospodě, začne se v něm znovu vařit krev kvůli Šárce. Zamilovaný Martin pro ni chce jen to nejlepší, jenže ho čeká pořádně ledová sprcha… Jak Filip podusí Šárku ve vlastní šťávě? Co Martin chystá? Jakým návrhem ji pořádně rozhodí? A co mu Šárka nakonec přizná?

Adam hledá pomoc u Evžena

Luděk se hned ráno zastaví za Blankou s vyprošťovákem. Když zjistí, co se stalo, okamžitě jí navrhne, že ji zastoupí v ordinaci. Před Adamem, který poukáže na mámino pití, se Blanky znovu zastane a celý problém zlehčí. Jenže Adam to už jen tak nenechá. Ve škole upustí páru před Kristýnou, odpoledne se pak sejde s Evženem… Čím Kristýna překvapí mámu? Jak moc leží v žaludku Luďkovi? Co se Adam dozví od Evžena? Jakou oporu v něm najde? A jak na tom je Blanka?

Mastný vyhrožuje

Mastný nevynechá jedinou příležitost, aby se nepovozil po Pavlu a Lumírovi. Tentokrát jim začne v hospodě otevřeně vyhrožovat kvůli blížícímu se soudu. Oběma dojde, že jde do tuhého a že je nejvyšší čas začít se účinně bránit… Čím jim Mastný vyhrožuje? Jaký protiúder Lumír vymyslí? A co na to Pavel s Vendulou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice