Ulice 12.10.2020 - 3911. díl

Co je lepší, krutá pravda, nebo milosrdné nevědění? A jaká ta pravda vlastně je? Filip si nedělá o Šárce iluze už delší dobu. Zná její tajemství, jež se hodně týká i jeho táty. A právě tohle tajemství se v kontextu současných událostí jeví jako rozbuška, která může způsobit pořádný výbuch a napáchat obrovskou paseku. Ale co když je všechno trochu jinak, než jak on si myslí? A co nastane, když přeci jen neudrží jazyk za zuby?

Martin opět tajně přespává v práci. Ráno ho tam náhodou vyhmátne Ondra, který se v dílně zastaví dříve, než Martin čeká. Ondra věří, že se Martin se Šárkou zase usmíří, ale Martin to vidí spíš černě. Veškeré iluze o Šárce navíc ztratí ve chvíli, kdy se dozví její tajemství… Jak zareaguje na krutou pravdu? Proč se Šárka málem sesype v práci? A kdo Martinovi pomůže?

Dovolená pro Áju

Mário se přižene do práce štěstím bez sebe, protože se mu rýsuje báječná dovolená s Ájou. Pro Áju to má být velké překvapení, neboť Mário vše zaplatí a zajistí sám. Vendule se to moc nezdá, na druhou stranu jim ale tak trochu závidí. S Pavlem už totiž neměli dovolenou pěkně dlouho. A zřejmě asi hned tak mít ani nebudou… Jak Mário zaboduje se svým překvapením u Áji? Co na to Ájin právník? Čeho se hodně obává Pavel? A co všechno pro něj udělá Lumír?

Boženka zpět v práci

Jakub si i nadále vyskakuje na Otu, ale ten se už nemíní dát. Když mu však v jednom kuse volá neznámé číslo, přeci jen ho to rozhodí a zareaguje dost nestandardně. Nejlepší den nemá ani Landová, která se dozví pro ni velmi nepříjemnou novinku… Co se Landové ani trochu nelíbí? Co se příliš nezdá Mojmíru Kalinovi? Co rozčílí Hedviku? A co udělá pro Otu Vašek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice