Ulice 13.10.2020 - 3912. díl

Jaký trest je adekvátní za čin, který byl spáchán? Co všechno hraje roli při jeho stanovení? Radek Mastný chce stůj co stůj zničit rodinu Nyklových i Áju, kvůli kterým se mu v zimě obrátil život vzhůru nohama. Přes Pavla, jenž mu dal tehdy pořádnou nakládačku, si chce vyřídit účty s Lumírem, kterého považuje za strůjce všeho zlého, co se mu stalo. A právě dnes se má dočkat své satisfakce. Je tu totiž den D, kdy se rozhoduje o výši trestu pro Pavla a o jeho dalším osudu... Splní se Mastného hrozby? Co dokáže šikovný právník?

Pavel a Lumír jdou hned ráno za státním zástupcem, aby se od něj dozvěděli, jak to bude s Pavlem dál. Pavel se snaží povzbudit zničenou Vendulu, ale samotnému mu do smíchu moc není. Skleslý je i Mário. Opět zajde za Ájou na radnici, aby si ji usmířil kvůli včerejšku. A znovu ho čeká velké překvapení. Navíc není sám, kdo se dnes bude hodně divit… Jak dopadne Pavel u státního zástupce? Proč se Mastný málem vztekne? Jakou zprávu se dozví Mário? A co je velkým zklamáním pro Vendulu?

O Otu má zájem galerie

Ota ráno nevěří vlastním očím, když najde v mailu zprávu z galerie. Nechápe, jak na něj a jeho obrazy v galerii přišli, ovšem vysvětlení je tentokrát snadné. Ke všemu se přizná Vašek, jenž mu chtěl pomoci. Co nevidět však sám Vašek bude pomoc potřebovat, aby si splnil svůj sen. Po tom touží také Landová a Boženka Puklická, ze kterých se staly rivalky v blížícím se konkurzu na ředitelské místo… Co se ani trochu nelíbí Mojmíru Kalinovi? Proč má o Boženku starost? Jak se rivalita před konkurzem podepisuje na vztahu Boženky Puklické a Landové? A jakou obrovskou novinku má Vašek?

Evžen se snaži pomoci Blance

Evženovi pořád záleží na Blance. Přemýšlí, jak jí pomoci, když na léčení jít nechce. Jedna věc ho napadne, ale pokud by měla klapnout, musí do její realizace zapojit i ostatní – Peškovy, Adama a také Marii. Se všemi se postupně sejde, aby je se svým plánem obeznámil. Navrch ho čeká i rozhovor s Blankou, od kterého si hodně slibuje… Co Evžen vymyslí? Jaká je bezprostřední reakce všech, jichž se to týká? Jak na tom je Blanka? A co je zejména pro Adama další hořkou pilulkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice