Ulice 14.10.2020 - 3913. díl

Jak dlouho se dokáže přetvařovat zdatný manipulátor, který si jde tvrdě za svým? Luděk chce mít Blanku opět ve své moci, ale dnes nečekaně narazí. Blanka si uvědomuje, co je Luděk zač, nemíní skákat, jak on píská, a obětovat vše, na čem jí záleží. Jenže když se vzepře, Luďkovi povolí nervy a udělá něco, co si vůči ní zatím nikdy nedovolil, něco, co Blankou hodně otřese a přiměje ji k radikálním změnám v životě... Co Luděk provede? Jaké to má následky? A k čemu se Blanka odhodlá?

Evžen zajde za Blankou hned ráno, aby jí přednesl svůj návrh společné dovolené na statku. Blance se ta představa hned zalíbí, jenže Evžen tím nemá zdaleka vyhráno. Provalí se totiž něco, co Blanka vědět neměla. A aby toho nebylo málo, další tajemství, tentokrát Blančino, praskne jen pár hodin poté… Jak Evžen pochodí se svým návrhem? Proč se Blanka pohádá s mámou? A co všechno předchází drsné hádce Luďka a Blanky?

Konkurz na ředitelku

Vašek ani Boženka Puklická toho na dnešek moc nenaspí. Zatímco Vašek přemýšlí, kde sehnat peníze na šachový turnaj v Londýně, Boženka se do poslední chvíle připravuje na konkurz na ředitele školy, který dělá již nyní. Ota věří, že to má máma v kapse, ale Boženka je i tak hodně nervózní. Je to pro ni výzva, přestože řediteluje už tolik let. Ostatně jedna velká výzva čeká i Otu… Jak zvládnou Landová a Boženka Puklická konkurz? K čemu se odhodlá Ota? A co je divné na Mojmírovi?

Márova rozlučka se svobodou

Svatba Karly a Máry se nezadržitelně blíží. Tony řeší hlavně rozlučku se svobodou, Věrka zase finišuje s přípravami veselky. Myslí opravdu na všechno, což pocítí na vlastní kůži nejen Karla, ale také Luboš, který se Věrce po dlouhé době vzepře. Chce po něm totiž něco, co je pro něj naprosto nemyslitelné… Jakou rozlučku plánuje Tony? Čím ho trumfne Mára? Co se ani trochu nelíbí Lubošovi? A s čím se svěří Karla Brunovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice