Ulice 20.10.2020 - 3917. díl

Kdy by si měl člověk zachovat profesionální nadhled a odstup, a kdy dát naopak jasně najevo, že všechno má své meze? Janě a Báře se vrátil před pár dny do života Radim Mareš, který Báru znásilnil a u Jany se o to pokusil. Nyní jim začíná otevřeně vyhrožovat kvůli trestnímu oznámení, jež na něj podaly, a taky jim slušně brnkat na nervy. Když se objeví jako host v hospodě, Janě dojde trpělivost a přede všemi mu dá jasně najevo, co si o něm myslí... K čemu ji Mareš vyprovokuje? A jaké to má následky?

Karla navrhne Brunovi, aby pozval Janu i na svatební obřad, když je pak bude zadarmo obsluhovat na hostině. Bruno je pro, ale opět ji ujistí, že s Janou jsou jen kamarádi. Samotná Jana momentálně znovu řeší Mareše, který na Báru a na ni včera tak nastoupil. Přestože se zdá, že Elen zařídí, aby od něj měly už pokoj, o něco později se Mareš opět objeví v hospodě, jako by se nic nedělo… Jak to Jana zvládne tentokrát? Proč si ji podá kvůli Marešovi Květa? S jakým výsledkem? A jak dopadne mejdan pro Frantu?

Kalina a Puklická se dovídají o Zdence

Boženka Puklická se zajde zeptat Magdy na zkrácení úvazku, o kterém s ní jednala Landová. Magda ji ujistí, že úvazek zkracovat nechce, což řekla i Landové. Pak dodá, že by to bylo i tak zbytečné, neboť maminka už odešla. Pro Kalinu i Boženku Puklickou to je obrovský šok. Magda před jejich dalšími otázkami uteče na hodinu, ale ti dva nejsou jediní, kdo se zajímá… Kdo se Magdy ještě zeptá na maminku? Jaký nečekaný dárek od mámy jí dnes přijde? Na čem se dohodne s Tomášem? A jak na tom oba dva jsou necelé dva týdny po Zdenčině smrti?

Veronika se dovídá o Martinovi a Šárce

Veronika ráno přistihne Filipa, jak si bere velkou porci oběda s sebou do školy. Filip nakonec přizná, že je to pro tátu, který nyní kvůli Šárce nechodí do hospody. Nechtěně také naznačí, že Šárka dala tátovi kopačky. Veroniku takový zvrat hodně překvapí, ale víc nevyzvídá. Později, když se s Martinem náhodou potká doma, ho automaticky pozve na večeři… Co Martin Veronice prozradí? Co je pro něj nyní hodně těžké? A jak se vyvine jejich neplánovaný společný večer

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice