Ulice 21.10.2020 - 3918. díl

Co může být větší potupou pro muže než být zpacifikován na veřejnosti svým sokem? Martinovi se před pár dny zhroutil život jako domeček z karet. Všechny plány do budoucna jsou pryč, teprve nyní mu dochází, o co všechno přišel, když se rozešel s Veronikou kvůli Šárce. Teď ke všemu vyplouvají na povrch i Šárčina tajemství, v nichž hraje velkou roli kapitán Herman... Proč se Martin neudrží a vrhne se na Hermana přímo v hospodě? Jak to v trojúhelníku Martin – Šárka – Herman opět křísne? A jak to spolu nyní mají Martin a Veronika?

Martin se probere nad ránem s příšernou kocovinou. Zpočátku se chová jako doma, jenže během chvilky mu dojde celá smutná pravda. Hořkou tečkou je pro něj vzkaz od Veroniky, který objeví na stole. Během chvilky se vytratí z bytu, ale odpoledne se domů vrátí, aby se Veronice omluvil… Co na to Veronika? Co se Martinovi moc dobře neposlouchá? Co je pro něj obrovským ponížením? Jaké kapky dostane Šárka od Květy? A jak to bude se sestěhováním Veroniky a Patrika?

Kalina zuří kvůli eutanázii

Magda předá hned ráno jedno Zdenčino parte Anče s prosbou o vyvěšení v bistru. Všechny lidi, kteří Zdenku znali, zpráva o její smrti hned zasáhne, protože něco takového nečekali. Magda se na vysvětlování zatím moc necítí, ale Mojmírovým otázkám v kabinetu bohužel neunikne. Přizná mu, jak máma odešla, čímž ho rozhořčí na nejvyšší míru… Jak to od něj schytá kvůli okolnostem mámina skonu? Jak zareaguje? Co ji později dojme? A na čem se dohodne s Tomášem?

Mário se vrací z dovolené

Mário se dnes vrací po dovolené do práce. Je nabitý energií, šťastný, rozzářený na celé kolo. Okamžitě Pavlovi a Vendule začne líčit, jak si to s Ájou užili. K tomu jim rozdá i malé pozornosti, jež jim přivezl. Z Málkova se dnes vrací i Vilma Nyklová s Lexíkem. Na rozdíl od Mária je Vilma docela zakaboněná. Do Lumíra hned začne šít kvůli Světlaně, ale ten ji okamžitě rázně utne… Co se Nyklové nelíbí? Na co se těší Lumír? A co Mária zarazí na Mastném?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice