Ulice 22.10.2020 - 3919. díl

Jak těžké zkoušky si pro nás osud někdy přichystá? A kolik nám občas naloží naši nejbližší? Magda nyní prožívá hodně krušné chvíle ve škole i v soukromí. Mojmír Kalina si ji podává kvůli rozhodnutí její mámy, ona sama má co dělat, aby vše ustála a jakžtakž fungovala. Dnes dospěje do bodu, kdy jí dojde, že vše je tak, jak má být, do bodu, který je pro její život v lecčems zlomový... Jaké dojemné chvíle zažije Magda spolu s Tomášem? Co jí hodně změní pohled na mámu? A čím ji překvapí Mojmír Kalina?

Magda ukáže Otovi fotku s místem, kde chce splnit mámino poslední přání. Ota ji přiměje, aby se s Tomášem domluvila hned na dnešní odpoledne, neboť podle něj není nač čekat. Tomáš je Magdě stále velkou oporou. Až teď jí prozradí, co všechno se dělo ve Švýcarsku, než za nimi přišla na pokoj… Díky čemu Magda mámu konečně pochopí? Jak se s ní spolu s Tomášem rozloučí? Co ji dojme po návratu domů? A čím ji hodně překvapí Mojmír Kalina?

Ája propírana v Plesku

Vilma Nyklová se přiřítí do bistra s očima navrch hlavy kvůli dnešnímu Plesku, v němž je propírána Ájina pornominulost. S Vendulou to okamžitě ukážou Máriovi, protože jim je jasné, že tohle je obrovský průšvih. Podle Lumíra v tom má prsty Mastný. O tom je přesvědčena i zničená Ája… Jak si to Mário vyřídí s Mastným? Co udělá pro Áju? Co si o tom všem myslí Ájin právník?

Luděk se nevzdává

Blanka se dohodne s Adamem, že o víkendu vyrazí společně na ryby. Adam navrhne, že by mohli zajet za strejdou na chatu, s čímž Blanka po krátkém zaváhání souhlasí. Pan Pešek je okamžitě pro, zvláště když se dozví, že se Blanka zítra rozvádí. Luděk se tak ale rozhodně nechová… Čím Blanku překvapí? Jak na tom Blanka je? A jak Luděk začne manipulovat Veronikou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice