Ulice 23.10.2020 - 3920. díl

Dokážeme ocenit kvality lidí, kteří jsou v naší blízkosti? Ája se na Mária pořád dívá svrchu. Manipuluje jím, jak potřebuje, využívá ho, aby získala co nejnižší trest za napadení Mastného. Zamilovaný Mário by jí snesl modré z nebe, pečuje o ni, chrání ji, klidně by se kvůli ní porval s celým světem. Dnes udělá něco, co by do něj Ája ani nikdo jiný neřekl, něco, kvůli čemu ho Ája najednou uvidí úplně jinýma očima... Čeho všeho je Mário schopen kvůli Áje? A kdo a jak nyní Áje nehezky zatápí? Proč se Ája hroutí?

Nyklovi doufají, že Ájin skandál otevře Máriovi oči. Ten ale Áju hájí, kudy chodí. Samotná Ája je na dně. Všichni se jí posmívají a ukazují si na ni prstem, což je pro ni samozřejmě hodně potupné. Permanentně se hroutí, oporu hledá kupodivu u Mária, jehož rozruchem kolem ní nikterak nevzrušuje… Co si Mastný vyslechne od Lumíra? Jak se Mário znovu zastane Áji? Co všechno pro ni udělá? A co praskne na Vendulu?

Rozvod Blanky a Luďka

Blanka a Luděk odjíždějí ráno společně k soudu. O tom, kam mají namířeno, nic neví Evžen, kterého pohled na ty dva moc nepotěší. Ke všemu si ho Luděk znovu vychutná coby největšího nýmanda pod sluncem. Blance ale na Evženovi stále záleží. Snaží se o nenápadné, vstřícné kroky k usmíření, aby to mezi nimi bylo jako dřív… S jakým výsledkem? Kdo Evženovi promluví do duše? Jak dopadne rozvod Blanky a Luďka? O jaké překvapení se Luděk Blance postará? A jakou novinku má Marie?

Dan a Alice

Alice zajde do dílny za Danem, aby s ním probrala ještě pár věcí ohledně víkendových trhů, na které společně vyrážejí. Alice Dana bere, skvěle si rozumí, což samozřejmě neunikne Bedřichovi. Před ním vypadají skoro jako dva spiklenci. Když se o nich Bedřich zmíní Milošovi, ten má okamžitě jasno… Co mu Miloš doporučí? Jak Dan leze Bedřichovi do zelí? Co je Evě podezřelé na Milošovi? A jak Miloš pokračuje se zvyšováním svého IQ?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice