Ulice 27.10.2020 - 3922. díl

Kolik podob může mít láska? Jana byla před rokem hodně zamilovaná do Jardy, který se stal jejím rytířem na bílém koni. Pomohl jí, když byla na dně kvůli Marešovi. Právě díky Jardovi našla zase pevnou půdu pod nohama a zvládla i tuhle hodně těžkou zkoušku. Když si ale uvědomila, že je v tom s Jardou až po uši, raději s ním přerušila veškerý kontakt, protože nechce být tou, která by případně rozvrátila rodinu. Teď se s Jardou po delší době znovu setká. Potvrdí se i v jejich případě rčení, že stará láska nerezaví? Co je někdy víc než tisíc slov?

Jana má den jak na houpačce. Nejprve narazí v bistru na Jardu, což jí hned zvedne náladu, protože se neviděli už docela dlouho. Jen co přijde do práce, začne u ní přituhovat. Květa si ji totiž hned pozve na kobereček. A aby toho nebylo málo, vychutná si ji později i Mareš, který už zná její tajemství… Jak to spolu nyní mají Jana a Jarda? Jak Jana setře Květu, která na ni hned nastoupí? Jakou lekci dostane Mareš? A jak na tom jsou po včerejšku Franta a Bára?

Končí Dan v dílně?

Alice řeší od rána práci, v níž se jí nedaří, jak by si představovala. Bedřicha spíš zajímá Dan, ale s Alicí ho raději neprobírá. Zato Jardovi později přizná, že si za něj v dílně zřejmě budou muset najít náhradu. Také Dan má za to, že včerejškem v dílně skončil. Ke všemu je naštvaný na Anču, kterou podezírá, že s Bedřichem mluvila o něm a Alici… Jak to od něj schytá Anča? K čemu se nakonec Dan odhodlá? K čemu inspiruje Alici? A co na sebe prozradí Miloš?

Svatební přípravy finišují

Přípravy na svatbu jdou do finále, ale blížící se veselku prožívá snad jen Věrka. Karle je už několikátý den zle, protože chytila chřipku od Vojty, a Mára je v jednom kole, aby zajistil vše potřebné. Na tátu a Arnošta si ale rád udělá čas, neboť pro ně má konečně svatební oznámení… Čím ho pobaví táta? Jakou novinku má Arnošt? A co je momentálně největší starostí Věrky? Co rozesměje i zničenou Karlu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice