Ulice 28.10.2020 - 3923. díl

Kdy je ten správný okamžik udělat tlustou čáru za minulostí, přestat se ohlížet a vykročit směrem k novému začátku? A jak tuhle tlustou čáru udělat? Martin se v tom teď pěkně plácá kvůli Šárce. Najednou vše vidí naprosto jasně, takže je jen otázkou času, kdy si s ní vyřídí své účty a bez obalu jí vmete do obličeje, co si o ní a jejich vztahu myslí... Jaký spád tohle zúčtování nabere? Kdo Martina překvapivě zachrání? A jaké velké novinky změní život Veronice, Filipovi a Patrikovi?

Veronika musí spěchat ráno do salonu, což moc nepotěší Patrika, jenž se těšil na další nálož romantiky. Zatímco ti dva si užívají každou chvilku, kdy jsou spolu, Martin má nyní plnou hlavu starostí. Shání si bydlení, což není tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo… Jak se Martin vyrovnání s rozchodem? Na čem se dohodnou Veronika a Patrik? A co na to Filip?

Schůzka Jany a Jardy

Jana si na sobě dává opravdu záležet, aby jí to na schůzce s Jardou slušelo. Přípravy jí trochu naruší máma, která přijde částečně na výzvědy a částečně s návrhem společného wellness víkendu. Jana už má ale své plány, které mámě zatím neprozradí… S kým by ráda strávila víkend? Co pro sebe Jana a Jarda znamenají? Jak se vyvine jejich schůzka? A jak to má Jana nyní s láskou a zamilovaností?

Svatba v ohrožení

Čas do svatby se krátí, přípravy vrcholí. Věrka s Karlou chystají svatební hostinu, Tony s Brunem zase Coolnu na tuto velkou událost. Mára se snaží uklidňovat Karlu, jejíž těhotenské nálady se mění rychlostí blesku, i obstarávat vše nutné. K tomu má hodně těžký úkol – přesvědčit tátu, aby se nechal ostříhat. Karla na tom ale není o moc lépe. Ta pro změnu musí přimět Věrku, aby oželela svůj klobouk… Jak se k tomu oba dva postaví? Jak to vezmou Věrka s Lubošem? Jaké pikantnosti na sebe ti dva prozradí? Proč se ocitne svatba v ohrožení? Jaké překvapení má Arnošt? A kdo a jak zachrání Tonyho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice