Ulice 5.11.2020 - 3929. díl

Jak málo někdy stačí, aby se stal pořádný trapas? A jak je svět občas malý? Magda se v bistru náhodou seznámí se sympatickým Prokopem, jemuž se nechtěně postará o docela prekérní situaci. Přestože se zdá, že tahle epizodka zůstane bez pokračování, hned následujícího dne se Magda s Prokopem nečekaně znovu setká, navíc v místech, kde by ji to ani ve snu nenapadlo... Jak Prokop zasáhne Magdě do života? Jak jejím blízkým? A jaké trapasy provázejí jejich seznámení? Prokop Junek v podání Ondřeje Studénky přinese do Ulice romantiku i překvapivé zápletky.

Magda zajde za Ančou do bistra na kávu. Okamžitě se jí pochlubí svým úlovkem – novou košilí pro Tomáše. Vzápětí se jí stane docela slušný trapas s jedním sympaťákem, kterému se nešťastnou shodou náhod postará o menší nepříjemnost. Ale nebyla by to ona, aby hned nevymyslela, jak mu pomoci… Co se stane? Čím Magda u sympatického neznámého zaboduje? O čem netuší? A jakou novinku má pro Mojmíra Kalinu nová ředitelka Landová?

Světlaně už nelze pomoci

Lumír se opět chystá do nemocnice za Světlanou. Věří, že je to u ní na dobré cestě, že se její stav začíná zlepšovat. Jen co dorazí do nemocnice, čeká ho ale pořádně ledová sprcha v podobě špatných zpráv od Světlanina ošetřujícího lékaře. Ten mu totiž oznámí, že u Světlany nastaly komplikace a že se bohužel už nedá nic dělat… O co Lumíra požádá? Jak se Lumír rozhodne? Jak oznámí smutnou zprávu synovi a mámě? A komu a proč ji zatím zatají?

Danova zamilovanost

Alice se sejde s Danem, aby s ním probrala jejich další společný výjezd na jarmark. Dan se na to už hodně těší, ovšem z jiného důvodu než Alice, která doufá, že tentokrát budou na jarmarku úspěšnější a aspoň něco vydělají… Co by mělo Alici varovat, že Dan bere jejich kamarádství trochu jinak než ona? A co na ni málem praskne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice