Ulice 4.11.2020 - 3928. díl

Jak přežít ve zdraví přílišnou péči tchyně, která by za vás nejradši i dýchala? Těhotná Karla je Věrce vděčná, že jí doma pomáhá. Ale jakmile se k ní Márova máma nastěhuje, aby ji měla neustále pod dohledem, i taková tvrďačka jako Karla raději zvolí chrabrý ústup a malou lest, aby se dostala z dosahu Věrčiny péče... Co Karla Věrce pro jistotu zatají? Co je divné Márovi? A proč Karla právě kvůli Věrce dokonce i zalže?

Zloděj, který se v noci vloupá ke Karle, není žádný začátečník. Potichu začne šmejdit po bytě a brát to nejcennější, co mu přijde pod ruku. Přestože se pohybuje jako duch, Karla se stejně probere. V první chvíli u ní převládne policejní instinkt, což se ukáže jako velká chyba… Co Karla udělá? Čeho začne litovat? Proč si o ni budou dělat později všichni starost?

Magda a Tomáš si pomáhají

Tomáš a Magda se o sebe starají navzájem a zahánějí tak smutek, který je občas přepadne. Tomáš nosí Magdě nejrůznější dietní pochoutky, Magda se mu to snaží vynahradit třeba péčí o jeho šatník… Kam dnes spolu vyrazí? Co pro sebe znamenají? A jaké novinky má Ota?

Světlana se nelepší

Vilma Nyklová je na tom psychicky čím dál hůř. Mrzí ji, že na Světlanu tak nasazovala, ráda by to nyní všechno vzala zpět. Ke všemu za ní zatím ani nemůže do nemocnice, což jí taky moc nepřidá. Lumír má nyní velkou oporu v Anče, která s Máriem udržuje v chodu bistro, aby mu odpadla aspoň tahle starost… Jak chtějí Anča a Lumír postavit na nohy Nyklovou? Jak vše snáší Lexík? A co se Lumír dozví v nemocnici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice