Ulice 11.11.2020 - 3933. díl

Kde sehnat parťáka do nepohody i na lezení? Magda spoléhá na Tomáše, ale ten na sport tohoto druhu moc není. Také Ota se podobným aktivitám vyhýbá obloukem, ovšem pro Magdu má řešení – internetovou seznamku. Magdě se to moc nezdá, nakonec to však přeci jen zkusí. A záhy se z toho vyklube rande s Prokopem... Jaké překvapení ji čeká? Kdo se snaží sbalit Prokopa ve škole? A kdo a proč Magdu k smrti vyděsí? Magdin nový začátek plný trapasů i trablů s láskou už tento týden!

Magda má pocit, že se její blízcí spikli proti ní. Všichni ji doporučují, aby si někoho našla, aby nebyla tak osamělá. Podle Magdy to randění nespraví, ale Otou se nakonec nechá přesvědčit a přihlásí se na seznamku. Ještě před tím se jí však stane další trapas s Prokopem, který má později překvapivé pokračování… Co je pro Magdu i Otu pořádný šok? Jak to spolu mají Landová a Prokop? A kdo se Magdě přihlásí na seznamce?

Lumír si neví rady s pohřbem

Vendula si dělá starost o tátu, který v sobě všechny emoce po Světlanině náhlém skonu zadržuje. Stejně jako ostatní se mu snaží být oporou, jak jen může. Momentálně musí Lumír zařídit Světlanin pohřeb, což je pro něj těžší, než čekal. Zjišťuje totiž, že o své ženě vlastně nic neví. A nejen to. Najednou se vyrojí i několik rádců s opačnými názory… Na čem trvá Vilma Nyklová? Co ji k tomu přiměje? Co je pro Lumíra téměř nadlidský úkol? A co mu prozradí Ingrid?

Marie oznamuje Blance svatbu

Blanka je stále nabitá energií a užívá se znovunalezené pohody doma i vztahu s Evženem. Když se navíc u ní zastaví i máma, je štěstím bez sebe. Marie k ní ale nepřijde jen tak. Přestože Blanka spěchá do práce, stačí jí říct jednu obrovskou novinku, kterou by se měla dcera a její blízcí dozvědět právě od ní. I jim nyní prozradí, že se budou s Jolanou brát… Jak to Blanka, Evžen a Adam vezmou? Jak na tom je Luděk několik dní po operaci? A co je pro něj hodně hořká pilulka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice