Ulice 12.11.2020 - 3934. díl

Co všechno může vězet za náhlou proměnou a rozzářeností? Jana je najednou jako vyměněná. Doslova září na celé kolo, neobyčejně jí to sluší, je plná elánu, k tomu samý úsměv. Navrch i jedno velké překvapení a také tajemství. Všichni její proměnu přičítají roli v seriálu a vztahu s Brunem. Před pár dny se to mezi nimi vyvíjelo více než slibně. Jak to vypadá nyní? Jaká je pravda? Co Jana pro jistotu přede všemi tají?

Elen má opět sraz s Janou a Bárou, aby si řekly, jaké mají novinky. Navzájem se rády vidí, i když Jana dorazí se zpožděním. Celá jen září, očividně je po dlouhé době zase šťastná. Bára si myslí, že její proměna souvisí s Brunem, ke kterému se chtěla vrátit… Jaké novinky má Jana? Jaké Elen a Bára? A co Bára vymyslí pro Elen?

Rande Magdy a Prokopa

Magdě to neobyčejně sekne, takže Ota okamžitě zavětří ve vzduchu rande. Magda to popře, ale přizná, že jde odpoledne na stěnu s Prokopem ze seznamky. Netuší, jestli se jedná o kolegu Prokopa, nebo někoho jiného. Z nepatrných náznaků si ale odvodí, že si ji Prokop Junek na seznamce našel… Co jí je podezřelé? Co jí na to řekne Ota? Jak Magdě dopadne rande s Prokopem? A jaká studená sprcha čeká Boženku Puklickou u Landové?

Kristýna chce podpořit tátu

Evžen si začíná dělat opět starosti o Blanku, protože se to na ni hrne ze všech stran. V ordinaci ji čeká nepříjemná kontrola, k tomu starost u Luďka, jehož zdravotní stav se příliš nezlepšuje. Blanka se dnes za ním zase chystá, aby ho povzbudila. Podpořit tátu chce také Kristýna, která ráno řeší pro ni docela nepříjemnou situaci… Co Kristýně začíná komplikovat život? Jak to vnímá Denis? Jak na tom je Luděk? Co pro něj udělá Blanka? A co má v plánu Kristýna?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice