Ulice 16.11.2020 - 3936. díl

Jak dát najevo holce, že jí milujete, jak moc vám na ní záleží a co všechno pro vás znamená? Bruno to udělá hodně originálním způsobem. Jana od něj dostane dárek z cest, který vypadá na první pohled docela nevinně. Ovšem když Jana zjistí, co ve skutečnosti obsahuje a jak je míněn, jen zalapá po dechu... Jak na Brunovo vyznání lásky zareaguje? Podaří se jim vrátit čas, nebo se zase minou?

ana si dárek od Bruna rozbalí až dnes. Jen co začne jeho deníkem listovat, hodně znejistí a raději se jde poradit s Bárou, jak to Bruno myslel. Opravdu se k ní chce vrátit, anebo se jí to jen zdá? Podle Báry to je jasné. Brunovo romantické gesto se jí hodně líbí, ovšem podobně u ní zaboduje i Franta, který ji opět nenechá ve štychu… Co Franta udělá pro Báru? Proč právě Franta zažije docela krušný návrat domů? Co Jana nakonec přizná Báře? A co přede všemi tají?

Bářina rodina přijíždí do Ulice

Rodinu Báry dnes čeká nový začátek. Její rodiče spolu se dvěma mladšími sourozenci se stěhují do Prahy, kam povýšili Bářina tátu. Bára je už netrpělivě vyhlíží, ale radost ze setkání trochu kalí komplikace, které nováčky v Ulici čekají. Pozdvižení kvůli nim překvapivě nastane i u Báry doma… Jaká je Bářina rodina? Jak se začne zabydlovat? Proč kvůli ní Bára zalarmuje spolubydlící? A jaké se jim dostane odměny?

Karla stále přenáší

Karla a Mára vyrážejí hned ráno s plnou polní a velkými očekáváními opět do porodnice. Ani tentokrát to však nedopadne podle jejich představ, což se neblaze podepisuje i na jejich psychice. Aby toho nebylo málo, do všeho se znovu vloží Věrka s cennými radami, jak porod zaručeně vyvolat… Z čeho začne mít Karla nahnáno? Čím Máru šokuje Věrka? Co jim doporučí? A jak na tom jsou nastávající rodiče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice