Ulice 13.11.2020 - 3935. díl

Jaká překvapení občas zaskočí nastávající rodiče v porodnici? Mára i Karla se už nemohou dočkat, až se jim narodí jejich Kája. Doma je vše připraveno, byť se vyskytly nečekané komplikace, jež znepříjemňují život všem obyvatelům Ulice. Nastávající rodiče ale věří, že společně to zvládnou, a těší se na miminko. Právě dnes nastává den D, kdy má Karla termín porodu. Mára ji hned ráno odveze do porodnice, v níž pak netrpělivě čeká, až vše vypukne... Jaká zpráva ho docela vykolejí? A jak to všechno zvládá Karla?

Mára odveze Karlu do porodnice a netrpělivě čeká na zprávy, co bude dál. Karla by měla dnes rodit, takže Mára zařizuje vše možné pro případ, že by s ní byl celou noc a nedostal se domů. To mimo jiné znamená, že se jeho rodiče musí postarat o Vojtu… Jaké komplikace nastanou? Jak na tom jsou nastávající rodiče Karla a Mára? A čím to Věrka ještě zhorší, byť se snaží o pravý opak?

Jak jsou na tom Jana a Bruno

Jana se na Bruna nevykašle. Hned ráno za ním zajde do Coolny, aby mu pomohla s výzdobou na večerní akci. Bruno je rád, že ji vidí, zajímá se o novinky, očividně si užívá, že jsou zase spolu. Jana jen září, ovšem jejich shledání se vyvine trošku jinak, než si Bruno myslel… Kdo a proč ho připraví o Janinu společnost? Jak to spolu nyní ti dva mají? Co Jana později prozradí Báře? A co přede všemi tají?

Dámská jízda Blanky a Kristýny

Evžen i Denis mají odpoledne smůlu, protože Blanka a Kristýna se znovu chystají do nemocnice, aby povzbudily Luďka a zároveň ho přiměly začít rehabilitovat. Ve štychu ho nenechají, i když řeší i své vlastní problémy. Kristýna doma, Blanka zase v práci. Ani jedna z nich to nemá jednoduché, obě se k tomu ale postaví čelem… Co Kristýna navrhne Denisovi? Čím vytočí Blanka a pak i Kristýna Luďka? Jaké jsou následky? Jakou si pak udělají dámskou jízdu? A co nakonec musí přiznat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice