Ulice 17.11.2020 - 3937. díl

Jak kreativní občas dokážou být děti? Jaké infarktové situace to někdy přivodí? Vojta si ve škole našel kámoše a parťáka v Miloškovi Knoblochovi. Jakmile jsou ti dva pohromadě, okamžitě rozjíždějí nejrůznější klučičí dobrodružství. Ovšem ne vždy jsou to neškodné klukoviny. O tom se dnes přesvědčí i Karla, kterou docela polije horko, když zjistí, co spolu páni kluci podnikají... Do čeho se Vojta a Milošek pustí? Jak se může zvrtnout jejich klučičí hra na indiány?

Za Vojtou přijde na návštěvu Milošek, parťák ze školy, jenž rád podniká nejrůznější dobrodružné výpravy. Z obou se během chvilky stanou indiánští náčelníci, kteří svým nejnovějším kouskem docela vyděsí Karlu. Přesto jsou jen slabým odvarem toho, s čím záhy přijde Věrka… Jak se zvrtne hra kluků? Čím Věrka šokuje i pobaví Karlu? Co všechno Věrka udělá, aby se dočkala co nejdříve vnoučete?

Landová potřebuje Kalinu

Nové ředitelce Landové začíná téct do bot. Teprve teď zjišťuje, co všechno její funkce obnáší. Najednou jí je dobrý i Mojmír Kalina, ovšem ten se s ní po předchozích zkušenostech nepáře. Podobně na tom jsou také Ota a Prokop. Ota rozhodně nepatří do Prokopova fanklubu, což mu dává všemožně najevo… Jak Kalina zamete s Landovou? Kdo Landové překvapivě vytrhne trn z paty? Co je pro Otu hodně hořkou pilulkou? A komu padne Prokop do oka?

Klímovi se zabydlují v Ulici

Vítek a Iva mají ráno pohodu, i když se probudí do bytu plného krabic, ve kterém navíc není ani kapka vody. Ranní idylku jim záhy překazí děti, jež se špičkují od chvíle, co se probudí. Vítek je rychle srovná do latě a zároveň vymyslí společný program pro celou rodinu. Ten však úplně nevyjde podle jeho představ kvůli překvapivému rande… Kdo začne balit Ivu? Jak dopadne Anežčino rande? Jak berou její zaláskování rodiče? A jaký trapas se stane Vítkovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice