Ulice 20.11.2020 - 3940. díl

Co všechno nevíme o svých nejbližších, o těch, o nichž si myslíme, že je známe jako vlastní boty? Lumír den co den zjišťuje, že o Světlaně vlastně spoustu věcí netuší. Denně naráží na nové a nové skutečnosti, jež ho překvapí, protože se o tom spolu prostě nebavili. Dnes se navíc objeví někdo z jejich společné minulosti, s kým byla evidentně v poslední době v kontaktu, aniž by o tom on věděl... Jaké tajemství pojí Světlanu a jejího expartnera? Jak Lumír ustojí setkání s bývalým sokem ve chvíli, která je pro něj i jeho blízké emočně hodně náročná, plná bolesti?

Lumír a jeho blízcí se dnes naposledy rozloučí se Světlanou. Na pohřeb jde i přes nesouhlas Vilmy Nyklové také Lexík, o kterého se od rána stará Vendula. Dokonce mu dá do baťůžku oblíbenou svačinu, jak je zvyklý pokaždé, když jde do školky. Přestože se pohřeb koná v úzkém rodinném kruhu, na hřbitov dorazí někdo, koho by tam Lumír opravdu nečekal – Světlanin ex Pavel Miller… Jak to Lumír vezme? Jak všichni zvládnou poslední rozloučení se Světlanou? Čím je dojme Lexík? A co je na Vilmu Nyklovou už moc?

Amálie má chodící sádru

Amálie konečně trochu pookřeje díky chodící sádře. Znovu začíná být plná elánu, takže co se týče gulášku k obědu má Vlastimil Pešek smůlu. Amálie hodlá servírovat nudle s mákem, aby ušetřili a zároveň jedli zase trochu zdravě. Když ale vidí, s jakou chutí se má Vlastimil k jídlu, slituje se nad ním a vyšle ho spolu s Evženem do hospody. Tam se ti dva stanou obětí Petra Kaštana… Co Kaštan navrhne Vlastimilu Peškovi? Proč před ním Evžen raději uteče? A jak se Vlastimil Pešek nyní staví ke svatbě Marie a Jolany?

Dan modelem

Dan se setkání s Alicí docela obává, protože důvod je nasnadě – Danův telefonát tygři Lauře na erotickou linku. Alice s ním chce opravdu jeden dost velký problém řešit, ovšem ten je trochu jiný, než si Dan myslí. Nebyl by to ale Dan, aby témata, jež spolu probírali na erotické lince, sám neotevřel…Co je Alici divné? K čem se Dan odhodlá? Co pak přizná Martinovi? A jak si povede coby Ančin model?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice