Ulice 23.11.2020 - 3941. díl

Co všechno může rozpoutat jedno svatební oznámení? Vlastimil Pešek zase jednou uvidí rudě, jen co si ho přečte. Jsou věci, které prostě nemíní přijmout, i když se jedná o tak radostnou novinku, jako je veselka. A aby toho nebylo málo, své si k tomu řekne také Petr Kaštan, jenž pana Peška bohužel ještě více popíchne proti svatbě. Proč? Jaký poprask pak nastane? Kdo a jak to odnese? A co Vlastimila Peška přiměje, aby se na věci podíval i z jiného úhlu?

Amálie je zase plná elánu a k nezastavení, což dělá starost Vlastimilu Peškovi. Marně jí domlouvá, že má odpočívat, protože je zraněná. Amálie něco takového nemá v plánu. Naopak se i přes Vlastimilovy protesty vypraví do hospody za Jolanou a Marií, které pro ně mají jedno malé překvapení. Než na ně však dojde, dostanou se všichni do spárů Petra Kaštana… Jak chce Vlastimil Pešek zpacifikovat akční Amálii? Jaké překvapení mají Jolana s Marií? Jak se znovu rozjede Petr Kaštan? A jaké to má následky?

Strach o Vilmu

Vendula i Lumír mají obavy o Vilmu Nyklovou, která se celý víkend ani neukázala. Lumíra mrzí jejich páteční hádka, a tak využije první příležitosti k tomu, aby si to s mámou vyříkal. Zároveň se s Vendulou domluví, jak mámě pomoci překonat těžké chvíle, i když má sám co dělat, aby vše ustál a normálně fungoval. Aby toho už takhle nebylo málo, po delší době se ukáže Radek Mastný… Jak tohle setkání dopadne? Co Lumírovi nabídne Tonda Hložánek? Proč se za ním zastaví Pavel Miller? Co přizná Lumírovi máma? A čím dožene Mário Áju k slzám?

Karla stále přenáší

Mára a Karla žijí v nepřetržitém napětí a očekávání porodu. Jejich potomek si dává s příchodem na svět opravdu načas, takže nervozita vzrůstá každým dnem. Těhotné Karle je velkou oporou i nadále Věrka, jež začne řešit také Vojtův viklající se zub… Proč Karle povolí nervy? Jak to má Mára s přítomností u porodu? Jak chce Věrka zasáhnout u Vojty? A s čím se Karla svěří Márovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice