Ulice 24.11.2020 - 3942. díl

Jak zareagovat, když si téměř cizí chlapík přijde k vám domů pro telefonní číslo vaší ženy? Přesně tohle se stane Vítku Klímovi, jenž v první chvíli jen nevěřícně zalapá po dechu. Tím dotyčným je Petr Kaštan, který se navíc ani netají tím, jak je Vítova manželka skvělá a že se s ní chce znovu setkat co nejdříve. Co na to překvapený Vítek? Čím ho Kaštan dorazí? A jak se Klímovi zabydlují v Ulici?

Iva by si ráda našla co nejdříve práci. Dnes vyráží na pracovní pohovor, od kterého si docela hodně slibuje. Tyhle starosti Vítek naštěstí nemá. Do nového zaměstnání ale nastupuje až za pár dní, takže přemýšlí, co dělat sám doma. Vyvolávání fotek v koupelně mu Iva zakáže, a tak se pustí do pečení… Jak jeho počin dopadne? Kdo mu pomůže zachránit, co se dá? Proč si začne z Ivy utahovat kvůli Kaštanovi? Jak Ivě dopadne pracovní pohovor? A co nepříjemně překvapí Michala, jenž absolvuje první trénink v novém klubu?

Bude Mára u porodu?

Karla a Mára otevřou až nyní docela zásadní téma ohledně Márovy přítomnosti u porodu. Mezi chlapy se včera Mára vyjádřil celkem jasně, ale tváří v tvář Karle už jeho odpověď tak jednoznačně nepůsobí. Chce být Karle oporou i na porodním sále, pokud si to bude přát. Karlina reakce ho však docela překvapí… S čím se mu Karla svěří? Čím Vojta zaskočí Věrku, která mu chce vytrhnout jeho viklající se zub? Proč Mára uteče z třídních schůzek? A co způsobí u něj doma docela slušné pozdvižení?

Peškova starost o Amálii

Amálie přizná Blance, že doma mají s Vlastou tak trochu ponorku. Kvůli včerejšku je u nich navíc docela dusno, neboť Vlastimila se hodně dotklo, že Amálie zůstala v hospodě s Marií a Jolanou poté, co on naštvaně odešel. V jedné věci se totiž neshodnou. Zatímco Amálie Marii a Jolaně fandí a je ráda, že jsou šťastné, Vlastimil Pešek jejich svatbu i nadále striktně odmítá… Co mu vadí nejvíc? Co ho donutí podívat se na jejich sňatek jinýma očima? S čím se mu svěří Jolana? A co se stane Amálii? Proč o ni začne mít Vlastimil Pešek ještě větší starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice