Ulice 26.11.2020 - 3944. díl

Co si myslet o člověku, u kterého nikdy nevíte, na čem jste? Anebo je to naopak velmi jednoduché a vy jen kvůli svému zklamání a jedné špatné zkušenosti špatně čtete jinak naprosto jasné signály? Magda si o novém kolegovi nedělá iluze. Je jí trnem v oku nejen Prokopova těsná spolupráce s ředitelkou Landovou, jež chvílemi vypadá i jako bonzování, ale také evidentní zájem studentek o sympatickou posilu profesorského sboru. Je to jen žárlivost, anebo Magda Prokopa prokoukla? Čím ji znovu překvapí? A jak to s ním má Landová? Nač u něj spoléhá?

Magda a Ota si už docela přizvukují v názorech na nového kolegu Prokopa Junka. Myslí si o něm své, byť ten se snaží o usmíření. Rád by si to vyžehlil hlavně u Magdy, která mu dává neustále najevo, co si o něm myslí. Kromě toho je Prokop oporou i své třídě, momentálně zejména Kristýně a Petře, jež při přípravě stávky nečekaně narazí u ředitelky školy… Jak s nimi Landová zatočí kvůli stávce? Co jim Prokop doporučí? Z čeho Prokopa podezřívá Magda? A jaká je pravda?

Světlanina tajemství

Lumír hledá už několik dní Světlanin telefon, jenž zmizel neznámo kam. Pro něj to je docela nepříjemná komplikace, protože Světlana si zapisovala do diáře spoustu důležitých věcí, na něž by se mohlo teď nechtěně zapomenout. Lumír navíc zjistí, že Světlana před ním měla svá tajemství. Jedno odhalí díky Ingrid, která mu přiveze poštu z Málkova. Mezi obálkami je i jedna, jejíž obsah Lumíra hodně překvapí… Co na Světlanu praskne? Co o tom ví Ingrid? A proč dělá Pavlovi i Lumírovi starost Lexík?

Vítek s Ivou řeší od rána děti, které si jdou umanutě za svým. Zatímco Anežka se nehodlá vzdát účasti ve stávce za klima, kterou ve škole organizují Petra a Kristýna, Michal nemíní polevit v rychlém nabírání svalové hmoty. Přestože berou Vítek i Iva spoustu věcí s nadhledem, zjišťují, že zdaleka nemají na Elen, s níž je seznámí Bára… Co na sebe Elen přizná? V čem si padne do noty s Klímovými? V čem drží při sobě Anežka a Michal? A k čemu se Anežka rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice