Ulice 25.11.2020 - 3943. díl

Kdy je ten správný okamžik k příchodu na svět? Potomek Karly a Máry si dává opravdu na čas. Evidentně se rozhodl, že u mámy v břiše je mu mnohem lépe, a tak si tam hoví a lenoší. Občas mámu pořádně kopne, někdy spustí falešný poplach, aby se neřeklo, že nedělá vůbec nic. Ale jak poznat, co je jen falešný poplach, a co začínající porod? Koho to neskutečně vyděsí? A jak vysvětlit Puklické, proč na ni nemáte čas a vždy mizíte s výmluvou, že vaše žena právě rodí? U Karly a Máry bude tento týden opět veselo!

Karla a Mára se narození potomka nedočkali ani včera, přestože to vypadalo už hodně nadějně. V porodnici bohužel zjistili, že to je planý poplach, takže se opět vrátili domů. Karle je ráno trochu divně, ale nic nenasvědčuje tomu, že by měla začít rodit. Když za ní později přijde Jirka Herman, je naprosto v pohodě. Jenže pak o sobě dá malý znovu vědět, tentokrát mnohem razantněji než kdy dříve. A najednou je to tu, Karla začne rodit… Jak si v krizové chvíli poradí Jirka Herman? Kdy a jak přijde potomek Karly a Máry na svět? Jaké dostane jméno? A jak a s kým to Mára oslaví?

Magda to dává prokopovi sežrat

Prokop se snaží v kabinetu komunikovat s kolegy, ale rozčarovaná Magda ho setře takovým způsobem, že i Mojmíra Kalinu to zarazí. Prokopa hned varuje, protože Magdu už přeci jen nějaký ten pátek zná. Magda prostě Prokopovi jeho podraz nedaruje a dává mu to najevo při každé příležitosti… Čím si u ní Prokop vyslouží další jedovaté poznámky? Co se ani trochu nelíbí Kalinovi? Komu a jak zavaří? A co nadchne Tomáše?

Další pracovní pohovor Ivy

Vítek se začíná doma docela nudit, zato ostatní členové rodiny mají napilno. Michal dělá vše pro to, aby byl v bazénu nejlepší, Iva si hledá práci a Anežka se rozkoukává ve škole, kde ji zaujme aktivita Petry a Kristýny. Bára se později za tátou na chvilku zastaví se skripty o fotkách, jež by ho mohly zaměstnat, protože focení je jeho velký koníček. Jenže Vítka mnohem víc zajímá, jak na tom Bára nyní je… Co Bára přizná tátovi? Jaké rozčarování čeká Ivu na dalším pracovním pohovoru? Co přepískne Michal? A čím Anežka namíchne rodiče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice