Ulice 1.12.2020 - 3947. díl

Nakolik dokážeme být upřímní vůči těm, na kterých nám záleží? Co s námi dělá zamilovanost? A proč právě lásku občas tajíme? Jana je v poslední době jako vyměněná. Kdekdo to připisuje její roli v seriálu a natáčení, které ji hodně baví. Jen dva lidé ale znají skutečnou pravdu, co se za Janinou rozzářeností skrývá. Dnes odhalí její tajemství další člověk. Někdo, na kom jí hodně záleží a kdo to jen tak neskousne... Co si bude Jana vyčítat? Co všechno jí hrozí kvůli provalení její nové lásky?

Jana je ohledně svého randění stále tajemná jako hrad v Karpatech. Mlží, seč může, ovšem Bára jí na to po včerejšku už neskočí. Jana nakonec přizná, že je zamilovaná až po uši. Kdyby to šlo, všem by se pochlubila. Jediný člověk, který pořád nic netuší a dělá si naděje, je Bruno. S Janou se opět uvidí, dokonce se domluví na společném večeru. Jenže ten se vyvine jinak, než jak si plánuje… Co Bruna pořádně namíchne? Jaké tajemství nechtěně odhalí a jak zareaguje? Co je podezřelé Pečenkovi? A z čeho se snaží Jana překvapivě vycouvat?

Denis boduje u Blanky

Blance, Kristýně a Denisovi nezačne den právě nejlépe. Blanka se probere nad ránem s obrovskou kocovinou v ordinaci, Denis zase po procitnutí zjistí, že ho kámoši pěkně podrazili. Aby toho nebylo málo, na Kristýně si zchladí žáhu táta, kterému se snaží pomoci s jeho bolestmi páteře po bouračce a následné operaci… Jak to Kristýna schytá? Jak Blanka začne žehlit doma malér s pitím? Jak na tom je? A čím u Blanky nečekaně zaboduje Denis?

Dan opět volá Lauře

Dan opět zavolá inkognito při první možné příležitosti Alici coby tygřici Lauře. Jejich hovory jsou už mnohem osobnější, Dan se snaží nenápadně zjistit, jaké šance by u Alice měl. Alice netuší, s kým si povídá, proto je nebývale otevřená. Telefonáty na erotickou linku nesmělého Dana sice povzbuzují, zároveň má kvůli nim i docela velké problémy… Proč Alice náhle utne telefonát s Danem? Co se na Danovi nezdá Anče? Co si o tom myslí Eva? A co vyvádí Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice