Ulice 2.12.2020 - 3948. díl

Jak málo někdy stačí, aby vyplula na povrch pečlivě střežená tajemství? A jak se zachovat, když odhalíme něco, co se nás hodně týká a co bychom vědět rozhodně neměli? Nesmělý Dan volá Alici inkognito už několik dní. Rád si s ní povídá, poznává ji, zajímá se o ni, aniž ta by měla sebemenší podezření, jak se věci doopravdy mají. Jenže stačí hloupá souhra náhod, aby jí to začalo vrtat hlavou... Co se Alici nezdá? Jak zareaguje na překvapivou situaci? A kdo další zjistí pravdu o Alici a její Lauře?

Bedřich si před Milošem pochvaluje, jak jim to nyní s Alicí klape. Přitom netuší, že se Alice opět vrátila k brigádě na erotické lince, která mu tolik vadila. Samotná Alice věří, že se to Bedřich ani nedozví, že s brigádou skončí dřív, než by se zrodilo jakékoliv podezření. Už brzy jí ale pořádně zatrne právě kvůli této brigádě… Co a jak se provalí? A co se bude dít pak?

Jana si naplno užívá vztah se Sašou Beckem, i když ho musí přede všemi tajit. Svým způsobem je tohle spiklenectví pro ni vzrušující, jenže už brzy pozná i odvrácenou stránku své romance. Když se staví v Coolně za Brunem, aby se mu ještě jednou omluvila kvůli včerejšku, čeká je hodně ledová sprcha, po které se sesype… Jak si to s ní Bruno vyřídí? Kdo jí je pak velkou oporou? K čemu ji přiměje? Komu Jana prozradí celou pravdu?

Další stávka studentů

Prokop se snaží o udobření s Magdou, ale ta si ho stále drží od těla, byť už není tou ledovou královnou jako dřív. Na rozdíl od ní je Irena Landová samý úsměv. Prokopovi vychází všemožně vstříc, oceňuje jeho nápady, i nadále v něm vidí svého spojence ve škole. Proto se ho bez okolků zeptá na další stávku, o které se dozvěděla, ovšem bez jakýchkoliv bližších informací. Tentokrát ji však Prokop zklame… Jak Landová bere další stávku studentů? Co si o tom myslí Prokop? Čím Prokop mile překvapí Magdu? Co jí navrhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice