Ulice 9.12.2020 - 3953. díl

Máme dostatek kuráže a sebevědomí, abychom dokázali přijímat výzvy, jež nám spadnou do klína? Magda je občas váhavý střelec. Pro ni zásadní rozhodnutí si potřebuje pořádně promyslet a zvážit všechna pro a proti. Před jedním takovým se dnes ocitne, a rázem má o čem přemýšlet. Navíc není sama, kdo by měl přijmout hozenou rukavici. Nabídku, která se neodmítá, dostane i Prokop... Jak Prokop zareaguje a čeho se to týká? Před jaké dilema je postavena Magda? A proč v jejich kabinetu nečekaně zhoustne atmosféra?

Prokop si neodpustí rýpnutí do Magdy, jen co přijde do kabinetu. Ta ho hned odpálkuje, ale je vidět, že ji jejich slovní přestřelky docela baví. Později ji však smích přejde. Landová si ji a Prokopa totiž pozve do ředitelny a postaví je před výzvy, jež se jen tak neodmítají… Co jim Landová navrhne? Jak na to zareagují? Proč v kabinetu pořádně zhoustne atmosféra? A co Magda přizná Anče a Tomášovi?

Celá pravda pro Lumíra

Lumír se ráno marně snaží domluvit malému Lexíkovi, aby změnil názor na maminku a vzal si dárky, jež pro něj měla připravené. Je to pro něj dvojnásob těžké, neboť sám pořádně neví, co si o Světlaně myslet. Celou pravdu se dozví o něco později od Ingrid, která za ním přijede, aby očistila Světlanino jméno. Lumír tak zažije další šok, který jen tak nevydýchá… Co všechno Ingrid prozradí Lumírovi? Jaká je pravda o Světlaně a Millerovi? Jak se k tomu Lumír postaví? A co je pro Nyklovou záblesk lepších časů?

Vojta žárlí

Karla a Mára jsou přetažení a nevyspalí, takže reagují podrážděně na jakoukoliv poznámku toho druhého. Vojta to vnímá, s nastalou situací se pere po svém. Cítí, že se ocitá kvůli bráchovi na vedlejší koleji, i když Karla i Mára se mu snaží věnovat, jak jen mohou. Bohužel je to mnohem méně než dřív… Co je pro Vojtu hodně těžké? Kdo je pro Karlu překvapivou oporou? A co Vojtu hodně zasáhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice