Ulice 10.12.2020 - 3954. díl

Jak dát najevo klukovi, že se vám líbí, když jste hodně nesmělá a navíc máte i obrovský blok kvůli traumatu zapříčiněnému znásilněním? Bára dělá díky terapii obrovské pokroky, ovšem tahle úloha je úplně jiný level. Měla by pozvat na rande kluka, jenž jí padl do oka. Pro ni je to téměř nadlidský úkol, byť se zdá, že nemůže být nic jednoduššího. Bára tentokrát kupodivu necouvne, i když jméno dotyčného pro jistotu přede všemi tají... Koho a kam Bára pozve? Jak tohle rande dopadne? A čím Bára překvapí vzápětí ještě víc?

Franta a Bára si nemohou zvyknout na klid, který doma panuje po Janině odjezdu na soustředění. Oba to berou s nadhledem, byť je pro ně nová situace docela velkou výzvou. Bára se kromě toho musí zhostit i dost náročného úkolu, který dostane na terapii… Jakého? Na čí pomoc spoléhá? K čemu se nakonec odhodlá? A v kom najde spřízněnou duši Franta?

Vojta chce opět odejít z domova

Karlu včerejší dusno doma hodně mrzí. Márovi se hned ráno omluví, neboť si uvědomuje, že přestřelila. Zároveň s ním začne řešit Vojtu, který je najednou až moc zamlklý. Důvod se záhy ukáže ve škole, kde se Vojta s Miloškovou podporou rozhodne situaci poměrně radikálně řešit. Velký zlom nastane i u samotné Karly. Díky svému parťákovi totiž dostane tu správnou lekci… Co Vojta vyvede tentokrát? Co udělá pro Karlu Hermanem? A čím zaboduje u Vojty Luboš?

Překvapení pro Prokopa

Prokopa čeká hned ráno v kabinetu velké překvapení. Magda se tváří, že o ničem neví, ale z jejích narážek je zřejmé, že opak je pravdou. Později se Magda opět zastane Prokopa před Otou, jenž mu stále nemůže přijít na jméno. Prokop však snahu zapadnout mezi nové kolegy nevzdává. Bohužel i tentokrát se okolnosti spiknou proti němu… Čím si Prokop získá Tomáše? Čemu neodolá ani Ota? A jak dopadne improvizovaná oslava v kabinetu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice