Ulice 11.12.2020 - 3955. díl

Co může vězet za nečekaným pozváním na oběd od dávné ex, jež se vám překvapivě po více než dvaceti letech vrátila do života a s níž máte dnes už dospělou dceru, o které jste se dozvěděli teprve nedávno? Vladimír Pečenka Dianino pozvání přijme, byť v podniku, který vybrala, se necítí dvakrát příjemně. Teprve nyní se totiž naplno ukáže, v jak rozdílných světech žijí a jak rozdílně vnímají některé skutečnosti... Proč se Diana sejde s Pečenkou? Oč ho požádá? A jak na to on zareaguje? Co se mezi nimi odehraje za Janinými zády?

Včera to Báře nevyšlo, ale odradit se tím nedala. Pravda, samou nervozitou nemůže ráno ani dospat, stále je však plna odhodlání splnit úkol, který dostala na terapii – oslovit kluka, jenž se jí líbí. Citlivý Franta hned pozná, že je něco ve vzduchu. Bára ho ujistí, že se nic zásadního neděje, a pak ho plna odhodlání pozve na rande… Jak se schůzka Franty a Báry vyvine? Co je Frantovi podezřelé? Jakou to má ještě dohru? A co vězí za Dianiným překvapivým pozváním Pečenky na oběd?

Magdino třídnictví

Magda si pořád není jistá, zda třídnictví u šesťáků vzít. Velkou roli při jejím rozhodování sehrají Anežka se Svatkou, které se jí zajdou otevřeně zeptat, jestli už jejich třídní učitelkou zůstane. Ota ji na to konto začne znovu přesvědčovat, aby do toho šla, ale moc prostoru k přemlouvání nemá. Jen co se objeví Prokop, zaměří se totiž na něj v naději, že z jeho povýšení vytříská jedno velké plus – jeho odstěhování z kabinetu do kanceláře zástupce ředitele… Jak se Magda nakonec rozhodne? Co se Ota dozví od Prokopa? Čím Landová překvapí Petru a Kristýnu? Proč rupnou nervy Kalinovi i Otovi? A proč se Magda a Ota chytnou kvůli Prokopovi?

Starost o Dana

Anče dělá starost Dan, který odmítá chodit dokonce i na terapie. Bedřich připustí, že také v dílně zaregistrovali Danovu proměnu, ale zatím to nijak zvlášť neřešili. Dan funguje, jak má, navíc podle Martina vězí za jeho návratem do starých kolejí holka. Právě tohle se moc dobře neposlouchá Alici, která zná pravdu. Není ale jediná, kdo se snaží udržet tajemství… Co je Evě podezřelé na Milošovi? Co je pro Miloše hodně těžké? A jak Alice bere Danovu proměnu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice