Ulice 5.1.2021 - 3962. díl

Co je jen pouhá vstřícnost lektora a snaha naučit talentovanou žačku řemeslu, a co umně kamuflované pozvání na rande? Fotograf Šimon Fliegel schůzku a Ančou prezentuje jako příležitost získat nové dovednosti a posunout se v odhalování tajů focení zase o krůček dál. Podle Evy si hledí Anči víc, než je běžné. Anča jí oponuje, jak jen může, ale má to marné. Když se Šimon nečekaně objeví v bistru s nabídkou, která se neodmítá, nakonec kápne božskou a přizná víc, než by chtěla. A to nejen Evě, ale také samotnému Šimonovi... Co na sebe Anča nechtěně prozradí? Co s ní dělá zamilovanost? A do čeho se vrhne kvůli svému lektorovi takřka po hlavě?

Eva zajde hned dopoledne za Ančou na výzvědy, jak včera zapůsobila na pana fotografa. Anča jí přizná, že na kurzu vůbec nebyl, což je pro ni jasné znamení, aby si nedělala plané naděje. Jenže Šimon se záhy na to objeví v bistru s pozváním, které se prostě nedá odmítnout. Později do bistra dorazí i Dan, jenž Anče dělá čím dál větší starosti. A nejen jí… Čím Šimon potěší Anču? Čím ji docela rozhodí Dan? Jak a s kým to Anča začne řešit? A s jakým výsledkem?

Magdiny narozeniny

Magda zažije den plný narozeninových překvapení, i když původně vůbec slavit nechtěla. Hned ráno jí popřejí ve škole Ota s Prokopem. Zatímco od Oty a Hedviky dostane Magda dárek, který jí udělá ohromnou radost, Prokop jí pogratuluje bez dárku. To však neznamená, že by si pro ni nic nepřipravil. Naopak se jí postará o báječnou oslavu přesně podle jejích představ, byť jeho samotného to bude stát nejednu oběť… Jaké nádherné okamžiky Magda zažije díky Prokopovi? Co Prokop neodhadne? Na koho a proč se kvůli Magdě vykašle?

Podivný kšeft

Tony a Mára se mají co otáčet, aby zabezpečili své rodiny. Přivítají každou možnost, jak sehnat co nejlaciněji, ale přitom legálně, zboží pro svou rozvážkovou službu. Když dostanou kontakt od dodavatele, se kterým spolupracují již dlouho, na člověka, s nímž by mohli udělat kšeft, docela je to zaujme… Co jim Mikulka navrhne? Jak na to zareagují? Co se jim příliš nezdá? A co je divné Karle?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice