Ulice 6.1.2021 - 3963. díl

Risk je zisk, ale občas se to zvrtne do pořádného maléru. Mára a Tony už mají leccos za sebou. V mládí se často pohybovali na hraně zákona, vědí, jak to v jistých kruzích chodí. Teď sekají už pár let dobrotu, za temnou minulostí udělali tlustou čáru. Bohužel již nejsou tak ostražití jako dřív, což se jim nyní docela vymstí. Oba udělají velkou chybu, když začnou důvěřovat člověku, kterého jim doporučí jejich známý. Na jak tenkém ledě se najednou ocitnou? Komu a jak naletí? A jak se pokusí zachránit, co se dá?

Věrka i Luboš se snaží pomáhat mladým, jak jen mohou. Oba se hodně věnují Vojtovi, aby se necítil na vedlejší koleji kvůli miminku, jež nyní vyžaduje hodně péče. Zdá se, že u Karly a Máry opět panuje pohoda. Jenže právě Vojta svou dětskou upřímností znovu dost raní Věrku. Další malér se řítí i na Máru a Tonyho, kteří se rozhodnou jít do kšeftu s Mikulkou. Už záhy toho však začnou litovat… Jakou lekci dostanou? Co se jim pořádně vymstí? A co Vojta provede Věrce?

Dobře naladěný Dan

Dan je opět jako vyměněný. Od rána má výbornou náladu, po chmurách není ani památky. Zase má chuť pokračovat v terapiích, což je dobré znamení. Anče jen přizná, že měl menší krizi, která je už pryč. To samé oznámí i Alici, s níž se náhodou setká v hospodě za Bedřichovy přítomnosti. Zatímco Alice je z tohoto shledání docela nesvá, Dan se tváří, že je vše naprosto v pohodě… Co Dan nabídne Alici? Čím překvapí Bedřicha? Proč před ním varuje Alici Miloš? A jak si Anča užije dnešní společné focení se Šimonem? S čím se pak svěří Evě?

Pavel bude ulízet v Ulici

Pavel se ráno nevypravuje do řeznictví, ale na úklid v rámci veřejně prospěšných prací, což je trest za napadení Mastného. Vendule přizná, že se na to i docela těší, přestože bude uklízet přímo ve čtvrti, kde bydlí. Nebere to nijak tragicky na rozdíl od Vilmy Nyklové, které záleží na dobré pověsti rodiny. Daleko větší starosti než Pavel a jeho trest jí ale začnou dělat Lexík s Lumírem… Jak Pavel zvládne první den veřejně prospěšných prací? Co musí najednou řešit s Lumírem? A proč mají všichni těžkou hlavu kvůli Lexíkovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice