Ulice 12.1.2021 - 3967. díl

Co může potěšit víc než shledání s přáteli, s nimiž jste naladěni na stejnou vlnu? Veronika a Patrik uspořádají přímo gurmánské hody, na které pozvou Blanku a Evžena. Nakonec dorazí jen samotná Blanka, která si to hodlá bez své drahé polovičky opravdu užít. Patrik i Veronika jen koukají, co v ní vězí, když to rozjede jako za studentských let. Má to ale malý háček. Ti dva netuší, čím si Blanka právě prochází, co všechno se skrývá za jejími hláškami a narážkami... Kdo dělá Blance peklo ze života? Jaké to má následky? A co je v přímém kontrastu s pohodou a štěstím Veroniky a Patrika?

Blanka nemá právě nejlepší den. Trochu se nepohodne se sestřičkou v ordinaci, ale to je vzhledem k dalšímu dění to nejmenší. Vzápětí totiž vtrhne do ordinace naštvaný pacient a začne jí i sestřičce otevřeně vyhrožovat. Jediným světlým bodem dne se stane pro Blanku setkání s Patrikem a Veronikou, které si domluví hned na odpoledne… Proč Blanka kvůli tomuto setkání zalže? Čím jí vyhrožuje pacient? A co je pro Blanku obrovskou úlevou?

Rázná Marie

Marie vtrhne k Peškovým hned brzy ráno jako velká voda. Okamžitě zburcuje Amálii i Vlastimila a začne jim organizovat život. Pravda, na snídani jim přinese první pomoc na kocovinu, kterou má hlavně Amálie. U Vlastimila, jehož vyžene z postele kvůli úklidu, si tím však nešplhne. Ten by byl nejradši, kdyby za sebou zvenčí zavřela dveře a už se neukázala… Jak se ti dva do sebe zase pustí? Co se děje u Marie a Jolany? Na čem se domluví Amálie s Vlastimilem? A jak si Amálie vystřelí z Kaštana i Marie?

Janiny novinky

Bára a Franta by si přáli aspoň trochu soukromí, a tak si spolu zajdou na snídani do bistra, aby unikli Janiným otázkám. Bohužel i tady je vyruší Jana, která sem přijde na sraz s tátou. Ten pro ni má jednu velkou novinku, jež jí doslova vyrazí dech. Avšak i Jana samotná se má čím chlubit. Její zprávu ocení nejen táta, ale i máma… Co Pečenka oznámí Janě? Co jí navrhne? Co je nového u Jany? A proč se na ni namíchne Elen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice