Ulice 15.1.2021 - 3970. díl

Umíme odhadnout lidi kolem nás? Poznáme, kdy to myslí vážně a upřímně, a kdy to na nás jen hrají? Magda má opět plnou hlavu Prokopa. Znovu s ním stráví krásné odpoledne na skále, zase k sobě mají hodně blízko. Prokop ji pak doprovodí až před dům, a není to jen z galantnosti. Jenže Magdu stejně přepadnou další pochybnosti. Oprávněně? Jak poznat, co je pouze projev přátelství, a co už něco víc? Jak se vyznat v těch druhých, když se nevyznáme sami v sobě?

Magda a Prokop začínají být docela sehranou dvojkou. Ve škole se snaží podpořit Otu, který má sice spoustu inspirace k malování, ale bohužel mu chybí prostor, v němž by mohl nerušeně tvořit. Magda i Prokop si lámou hlavu, jak by se dal tento problém vyřešit. Některé jejich nápady se zrodí hned v kabinetu, jiné na skále, kam spolu ti dva znovu vyrazí… S čím se Magda svěří Prokopovi? Před čím ho varuje? Jak dopadne jejich dnešní výlet? Čím Prokopa moc nepotěší Landová?

Lumír se trápí

Vilmu Nyklovou čeká ráno u Lumíra hodně nepříjemné překvapení. Když uvidí, v jakém stavu syn je, ihned vezme vše do vlastních rukou. Později s Vendulou řeší, co dál, protože to podle nich jde s Lumírem z kopce kvůli stesku po Světlaně. Když se Vendula později náhodou dozví od Mária, že včera s Lumírem právě o Světlaně mluvil, okamžitě si na něm zchladí žáhu… Čím ji vzápětí šokuje Lumír? Jakou lest si Nyklová a Vendula na Lumíra vymyslí? Jak se to obrátí proti nim? Co je pro Lumíra další velká ťafka?

Starosti s Vojtou

Vojta o sobě dává doma vědět čím dál víc. Zatímco Karle přijde, že dělá samé naschvály. Mára si myslí, že rodiče Vojtu až moc rozmazlují. Víc to neřeší, neboť mají spoustu dalších starostí. Mára se soustředí na to, jak rodinu zabezpečit, Karla je v jednom kole kvůli dětem. To se podepisuje na jejich společném životě… Co začíná být pro Máru docela náročné? Čím ho moc nepotěší Tony? A co by Karla před rokem určitě neudělala?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice