Ulice 18.1.2021 - 3971. díl

Co je skutečný zájem o druhé pohlaví, a co jen přátelské gesto? Magda dnes jen září. Těší se do školy kvůli Prokopovi, po pátku má pocit, že je mezi nimi něco už víc, že nejsou jen kolegové či přátelé. Prokop jí dává neustále najevo svůj zájem, jenže to má malý háček. Podobný pocit má také Irena Landová, která se kvůli Prokopovi překonává. Dokonce s ním podnikne i něco, kvůli čemu začne Magda překvapivě žárlit, byť by to nikdy nepřiznala... Co je mezi Prokopem a Magdou? Co mezi Prokopem a Landovou? A proč Magda žárlí?

Magda ráno jen září. Anče hned dojde, že je za tím Prokop, což Magda ani nepopírá. Očividně se kvůli němu těší do školy. Navíc pro něj má i malé překvapení, které se mu bude určitě líbit. Přestože to mezi Magdou a Prokopem vypadá nadějně a začínají lítat jiskry, během dne se všechno změní kvůli Landové… Co Magdu hodně zasáhne? Má důvod k žárlivosti? Co přizná Anče? A co jí na Prokopa a Landovou prozradí Kalina?

Napjaté vztahy mezi Vojtou a Karlou

Karla má plnou hlavu starostí o Káju a Vojtu, takže je vděčná za každou Věrčinu pomoc. Márova máma si nyní naplno užívá, že je babičkou. Vojtu už bere jak vlastního vnuka a zdá se, že i pro něj začíná být spíš babičkou než tetou. Zatímco mezi Vojtou a Věrkou je vše na dobré cestě, mezi Vojtou a Karlou ještě více přituhne… Proč Karle povolí nervy? Jaké dělá Vojta naschvály? Co je naopak smůla, která se obrátí proti němu? A jak na tom je po víkendu Mára?

Dan si užívá volání na linku

Dan volá Alici coby Lauře na erotickou linku, jakmile k tomu má příležitost. Těší ho, že si s ní může povídat, řeší s ní trable s holkami i vlastní nízké sebevědomí. Zároveň projevuje svůj specifický smysl pro humor, čímž Alici docela dostane. Když se s ní ale později náhodou potká, je jako vyměněný… S čím se Alici svěří? Z čeho raději vycouvá? Co se Alici moc nezdá? A co Anča prozradí Evě o sobě a Šimonovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice