Ulice 20.1.2021 - 3973. díl

Jak dát druhým najevo, že nám na nich záleží? Jednou z příležitostí jsou třeba oslavy jejich narozenin. A právě tu dnes tajně uspořádá Alice pro Dana. Ten sice své narozeniny slavit nechce, protože si myslí, že není s kým, Alice a ostatní ho však rychle vyvedou z omylu. Připraví mu obrovské překvapení, které ho opravdu dojme... Čím ho překvapí? Kdo všechno mu přijde k narozeninám popřát? A co je pro Dana ten největší dárek ze všech?

Alice nemůže pustit z hlavy Danovy narozeniny. Nechce je nechat jen tak propadnout, i když Bedřich slíbil, že Dana pozve na oběd. Alice Danovi hned ráno zavolá, aby mu dodatečně popřála. Tím to však pro ni neskončí. Když se od Dana dozví, že narozeniny neslaví, protože od máminy smrti nemá s kým, rozhodne se, že mu jednu oslavu uspořádá… Koho osloví, aby se přidal? Jaké překvapení pro něj vymyslí? A co na to Dan? Co to s ním udělá?

Báře se stýská po Frantovi

Bára je po ránu docela přešlá. Janě přizná, že se jí stýská po Frantovi, který odjel za synem do Amsterodamu. Janě záhy dojde, že Bára se trápí i kvůli Skyler, byť to na rovinu nepřizná. Aby toho nebylo málo, Bára přizná, že Frantovi zatím o sobě celou pravdu neřekla. Teď hrozí, že se ji Franta dozví z médií kvůli soudu s Marešem… Co si o tom myslí Elen? Co je pro holky dobrá zpráva? A co jim Elen prozradí o své společné minulosti s Marešovým právníkem?

Lumírovi se nedaří

Lumír je rozhodnutý dodržet slovo a odvést Lexíka ráno do školky, i když mu po probuzení není právě nejlépe. Chce ale začít zase normálně fungovat, a tak mámu ujistí, že dnes bude celý den pracovat v kanceláři. Později se však ukáže, že je u něj zase všechno jinak. Navíc se stane něco, co je pro něj i jeho blízké již opravdu alarmující… Co Lumír vyvede? Jaké to má následky? K čemu se odhodlá? A co se příliš nepovede Máriovi, který chce splnit Ájino přání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice