Ulice 19.1.2021 - 3972. díl

Dobrých zpráv není nikdy dost, zvláště v této době. Nastávající maminka Ája dnes jednu báječnou novinku zajde oznámit Máriovi hned začerstva do bistra. Týká se samozřejmě jejich potomka a je to taková pecka, že se Mário okamžitě rozzáří samým štěstím. Ája navíc navrhne i setkání s jeho přáteli, aby se o všechny skvělé zprávy s nimi podělili. Dá se jí ale věřit, nebo je to jen její další manipulace? Jakou novinku má pro Mária? A jak dopadne posezení s Máriovými blízkými?

Vilmě Nyklové dělá čím dál větší starosti Lumír. Ráno se mu opět nechce z postele, takže Nyklová musí znovu odvést Lexíka do školky. Tím ale její trable nekončí. Na rozdíl od Nyklových se Mário dozví samé dobré zprávy, byť to tak zpočátku nevypadá… Co Ája prozradí Máriovi? Co mu při té příležitosti navrhne? Co Lumír nezvládne? A jak se to dotkne Lexíka?

Vojta zlobí

Mára je už tak vyřízený, že v noci usne v autě před domem. Karla ho ráno marně shání, neboť byli domluvení, že Vojtu odveze do školy. Ke všemu Vojta trucuje kvůli včerejšku a odmítá spolupracovat při vypravování do školy, i když se mu Karla už několikrát omluvila. Na všechny je toho prostě moc, navíc Karla a Mára nechápou, co se to s Vojtou v poslední době děje… Co si o tom myslí Věrka? Jaké vymyslí řešení? Proč povolí nervy už i Márovi? A na čem se s Karlou nakonec domluví?

Bedřich plánuje cestu do Vietnamu

Bedřich studuje od brzkého rána mapu Vietnamu, aby naplánoval tu nejlepší trasu, až tam s Alicí budou. Ta se nakonec nechá strhnout jeho nadšením a s cestou souhlasí. To však není jediná novinka, kterou s Alicí řeší. Bedřich se jí totiž zmíní, že Dan má dnes narozeniny. Něco takového ovšem Alice nemíní přejít bez povšimnutí… Co Bedřichovi navrhne? Jakou novinku má pro Anču a Bedřicha Zuzana? A jak se posune vztah Anči a Šimona?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice