Ulice 4.2.2021 - 3984. díl

Jak začít znovu po náhlém skonu blízkého člověka, kterého jsme milovali celým svým srdcem? Lumír se pořád nedokáže vyrovnat se Světlaniným odchodem na věčnost. Chybí mu, je to pro něj stále velmi těžké a bolestivé. Dnes se však odhodlá k něčemu, čemu se dlouho vyhýbal, k něčemu, co se ukáže jako velmi zásadní krok, díky kterému se rozhodne k obrovským změnám... Co Lumírovi dodá novou energii? K čemu se rozhodne? A jak to vezmou jeho blízcí?

Eva se od včerejška baví na Ančin účet, ale samotné Anče do smíchu moc není. Ráno se pro jistotu vyhne setkání s Vítkem, kterého včera nejspíš políbila v temné komoře místo Šimona. Když jí Šimon později zavolá kvůli fotkám, jež si včera u něj zapomněla, jen ji to utvrdí v tom, že k mýlce opravdu došlo… Jak začne panikařit? Čím ji Šimon překvapí? Co je pro Evu pořádně tučné sousto? A jak to spolu mají Alice a Dan?

Lumírova cesta do Málkova

Lumír se chystá vyrazit do Málkova, i když se mu tam ani trochu nechce. Donekonečna se tomu ale vyhýbat nemůže, neboť je třeba postarat se o dům. Vilma Nyklová mu okamžitě navrhne, že pojede s ním, ovšem Lumír o tom nechce ani slyšet. Sám si však není tak úplně jistý, zda tuhle zkoušku zvládne… Co s Lumírem udělá cesta do Málkova? K jakému zásadnímu rozhodnutí dospěje? A jak to bude s cestou do Afriky?

Klímovi se zabydlují

Klímovi se pomalu zabydlují v novém domově. Anežka začne hned řešit tříděný a biologický odpad, Vítek zase místo, kde by mohl vyvolávat své fotky. Oba tak trochu spoléhají na správce domu, za nímž se chystají. Bohužel jen jeden z nich se od něj vrátí s dobrou zprávou… Kdo se bude radovat? Co se příliš nezdá Ivě? A co Anežce doporučí Bára? K čemu by se podle ní měla postavit čelem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice