Ulice 5.2.2021 - 3985. díl

Umíme odpouštět, přijímat omluvy a dávat druhé šance? V kabinetu je už pár dní pořádné dusno. Kupodivu ho tentokrát vytváří Prokop, jenž nedokáže skousnout, jak se vůči němu Magda zachovala. Ta by to ráda napravila a vše mu vysvětlila, jenže k tomu stále nemá tu správnou příležitost. Navíc musí řešit nejen Prokopa, ale i ředitelku Landovou, jež ji překvapí svou akčností i projevem náklonnosti... Co Magdě prozradí Tomáš? Jak se k Magdě nyní chová Prokop? A co by Magda neřekla do Landové?

Tomášovi a Anče dělá starost Magda. Mrzí je, že se jim nedaří dát ji dohromady s Prokopem, jenž jim je sympatický. Tomáš Anče prozradí, jaké dusno nyní v kabinetu panuje kvůli nedávnému koncertu. Nakonec zasvětí i Magdu, jež se až nyní dozví, že se Landová hned začerstva pochlubila Prokopovi. Magda by nyní ráda vše uvedla na pravou míru, jenže u Prokopa narazí… Jak ji Prokop setře? Co jí naopak navrhne Landová? A jak prožívá hodiny s Prokopem Petra? Proč si do ní rýpne Kristýna?

Lumírovo stěhování do Málkova

Vilma Nyklová se snaží hned ráno promluvit Lumírovi do duše a rozmluvit mu stěhování do Málkova. Lumír si ale stojí za svým. Podle něj se toho zas až tolik nezmění, s čímž jeho matka samozřejmě nesouhlasí. Podobně jako Nyklová dopadne i Vendula, kterou táta šokuje dalšími plány a rozhodnutími. Dokonce ani Ingrid se na změny u Lumíra netváří moc nadšeně… Z čeho mají Nyklová a Vendula obavy? Čím Lumír vyrazí dech Vendule? Co se moc nezdá Pavlovi? Co si o Lumírových krocích myslí Ingrid? Opravdu se Lumír přestěhuje s Lexíkem do Málkova?

Anežka se trápí

Anežka je ráno docela mrzutá, což u snídaně zaregistruje celá rodina. Rodiče už berou děti docela s rezervou, jejich výkyvy nálad příliš neřeší. Jakmile se ale něco děje, hned to poznají. To se stane i v případě Anežky, která odpoledne přijde domů dost skleslá. Ivě neunikne, že má ubrečené oči, to však Anežka ihned popře… Co s ní je? Proč se Anežka později pustí pěkně ostře do Báry? Kdo a jak jí ublíží? A jaké trable Iva řeší kvůli svému podnikání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice