Ulice 8.2.2021 - 3986. díl

Co je pro člověka skutečnou oporou, a co jen její iluzí? Jak rozeznat šikovnou manipulaci od přímého jednání? Evženovi na Blance hodně záleží, chce jí pomoct. Z vlastní zkušenosti ví, čím si nyní prochází a jak náročné to pro ni je. Stačí jedno zaškobrtnutí, a půjde to s ní rychle z kopce. Bohužel její máma a exmanžel Luděk si myslí, že Evžen přehání a Blanku tím jen zbytečně deptá. Snaží se ji chránit, ale co když dělají pravý opak, jen aby dokázali Evženovi, že se mýlí? Jak na tom Blanka doopravdy je? Co je pro ni nyní nejhorší? A co pro její blízké? Jaké zásadní zvraty ovlivní jejich životy?

Adam a Evžen mají hned po ránu báječné novinky. Ta Adamova se týká jeho přijímaček na vysokou školu, ta Evženova Blanky. Dnes ji po dvou týdnech propustí z detoxu domů, takže se ti dva hned začnou domlouvat na jejím přivítání. Adam by ji nejraději spolu s Evženem i vyzvedl, ale to Evžen rázně zamítne, protože ví, jak se člověk po návratu z detoxu do domácího prostředí cítí… Co s Blankou detox udělá? Jak zvládne návrat domů? Jak to ustojí její blízcí? A čím Evžen znovu namíchne Luďka?

Anežka a Franta

Anežka se po pátku hned hlásí k Frantovi, když ho náhodou potká venku. Ten je vůči ní i nadále vstřícný. Normálně se s ní baví, což Anežku jen povzbudí k dalšímu setkání, jež už není náhoda. Když ho odpoledne zahlédne, jak jde domů, okamžitě změní své plány a vypraví se za Bárou, přestože ví, že tohle dobou je s největší pravděpodobností ve škole… Co pro Anežku hodně znamená? Do čeho ji Franta na její popud zapojí? Jak spolu nyní vycházejí Anežka a Bára? Co se semele doma kvůli Vítkovi a jeho koníčku? A co si neodpustí dotčená Pumrová vůči Ivě?

Žížaly ve školním kompostéru

Magda a Ota si přizvukují, jak nudný život nyní žijí. Oba dva strávili víkend doma, aniž by se něco zásadního událo. Zato ve škole začínají mít oba docela veselo. Ota kvůli žížalám, Magda zase díky Landové, která se k ní nyní chová jako k nejlepší kamarádce. Úplně upřímná k ní však není… Jak Otovi dávají zabrat žížaly ve školním kompostéru? Co přizná Magdě? Jak na tom jsou Prokop a Magda? A jak to Landová hraje na dvě strany?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice