Ulice 9.2.2021 - 3987. díl

Dokážeme odhadnout své síly a možnosti? Poznáme, kdy a kde je ten pravý čas na velkou životní změnu? Lumír se k jedné takové změně odhodlal minulý týden. Přestože mu to všichni rozmlouvali, Lumír si nedal říct. Nyní zjišťuje, že věci nejsou takové, jak si představoval, že ve snaze pomoci sobě a Lexíkovi napáchal škody, které si bude dlouho vyčítat... Co se stane? Jak se k tomu postaví jeho rodina? Čeho se všichni obávají?

Nyklová si dělá už velké starosti o Lumíra a Lexíka. Lumír jí sice od víkendu tvrdí, že je vše v pohodě, Nyklová mu však tak úplně nevěří. Pozná, kdy mlží, jen aby měl klid a nemusel nic vysvětlovat. Aby se přesvědčila na vlastní oči, co se v Málkově děje, chystá se tam vyrazit. Ovšem Lumír ji předběhne a všechny překvapí nečekaným návratem… Co se děje? Proč Lumír tak náhle odjede z Málkova? Co přizná Vendule? Co si bude ještě dlouho vyčítat?

Blanka po detoxu

Blanka by byla ráda, kdyby se co nejdříve vše vrátilo do starých kolejí a ona mohla na nepříjemnou zkušenost z detoxu rychle zapomenout. Hned ráno ale zjistí, že tak jednoduché to nebude. Evžen ji nepříjemně zaskočí něčím, s čím ona ani v nejmenším nepočítá. To je však jen začátek náročného dne plného vyhrocených situací a nezvládnutých emocí… Co všechno se dnes semele? Proč se Blanka znovu úplně sesype? Jak do jejího života zasáhnou Evžen a Luděk? A co je moc už i na Adama?

Magda a Landová kamarádky?

Magda se už ráno chystá na koncert s Landovou, protože na tuhle akci vyrazí hned po škole. Zatímco Ota a Kalina mají na Landovou svůj názor, Magda ji nyní poznává i z jiné stránky. Landová ji má za kamarádku, jíž se začne svěřovat i s ryze osobními věcmi. Nevynechá ani své komplikované vztahy. Na oplátku ale očekává stejnou otevřenost i od Magdy… Co Landová přizná Magdě? Jak Magda zareaguje na její vyzvídání? Na čem se Magda dohodne s Tomášem? Čím ji šokuje Ota? A co by se Landové asi moc nelíbilo ohledně Prokopa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice