Ulice 10.2.2021 - 3988. díl

Jak se vyznat v tom druhém, když nám pohled na něj ovlivňují růžové brýle a když chceme věřit tomu, v co doufáme? Jana je až po uši zamilovaná do slavného kolegy Saši Becka. Už nějaký čas spolu chodí, ale svůj vztah přede všemi tají, aby se vyhnuli nechtěné publicitě, protože Saša je stále ženatý. Nyní si Jana z několika náznaků odvodí, že Saša je připraven jejich vztah odtajnit. A tak udělá něco, co je podle ní dalším logickým krokem, něco, na čem jí hodně záleží... Jak na to Saša zareaguje? Co je pro Janu hodně důležité? A jak spolu ti dva oslaví svátek všech zamilovaných?

Bára s Frantou začínají řešit blížící se svátek zamilovaných, sv. Valentýna. Franta by rád něco podnikl, Bára ale přizná, že právě tenhle svátek moc nemusí. Jakmile Franta zmíní, že by s ní rád oslavil první výročí jejich seznámení, je všechno jinak. Nečekaně skvělý den má také Jana, jíž udělá obrovskou radost Saša… Co je pro Janu důkaz, že Saša přestává tak bedlivě tajit jejich vztah? S čím se pochlubí Báře? A jak to vnímá ona?

Blančina recidiva

Blanka ráno marně hledá klíče od bytu, aby mohla odejít do práce. Zjištění, že ji Adam raději zamkl, je pro ni obrovskou potupou a ťafkou zároveň. Oporu znovu najde překvapivě v Luďkovi, jenž vycítil svou příležitost. O Blanku pečuje, jak jen může, ujišťuje ji, že se na něj může ve všem spolehnout, a nabádá, aby se nenechala Evženem dotlačit do léčebny. Když se dozví, co se včera večer ještě událo, ani neskrývá své uspokojení… Co si o Luďkově snaze myslí Blanka? Čím Blanka docela zaskočí Veroniku? Jak se to Blance znovu všechno vymkne z rukou? A co pro ni udělá Evžen?

Lumírovy trable

Lumír se chystá k notáři, což je pro něj jen další připomínka, jak to nyní nezvládá a čemu Lexíka vystavil v Málkově. Nejraději by dům v Málkově ihned prodal, ovšem jeho matka to vidí trochu jinak. Lumír dospěje ještě k jednomu rozhodnutí, jež se týká pro změnu jejich zájezdu do Afriky… Jak to vezme Lexík? Co Lumírovi moc nepřidá, byť to jeho okolí myslí dobře? A díky komu a proč Lumír na chvíli zapomene na všechny trable?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice