Ulice 16.2.2021 - 3992. díl

Co může zasáhnout víc než zjištění, že je konec, na který nejsme připraveni? Marie se trápí kvůli Jolaně, která dospěla k zásadnímu životnímu rozhodnutí. A obnovený termín jejich svatby to bohužel není. Oporou jí je v těžkých chvílích hlavně Amálie, která věří, že nic není tak zlé, jak se zdá. Bohužel vzápětí dojde i na ni. Dozví se totiž zprávu, která ji hluboce zasáhne, byť by to nikdo neočekával. Syn jí zavolá smutnou novinku o svém tátovi, jejím exmanželi... Co je pro Amálii hodně těžké? Co pro Marii? Jak vidí společnou budoucnost s Marií Jolana? A co nedokáže pochopit Vlastimil Pešek?

Amálie se sice činí na rotopedu, ven se jí však po včerejšku nechce. Vlastimilovi přizná, že dokonce odložila i kontrolu u lékaře, aby předešla případnému zranění. Tomu se to moc nezdá, ale Amálie raději převede řeč na Marii, které nyní potřebuje jejich oporu… Jak na tom Marie je? Co si o tom myslí Vlastimil Peček? A jaká zpráva hodně zasáhne Amálii?

Miloš zavařil Anči

Miloš hned ráno prozradí Anče, že se včera potkal se Šimonem před jejím bytem. Když se navíc i pochlubí, co mu řekl, Anče je rázem všechno jasné. Podle ní jí to Miloš tak zavařil, že už nemůže Šimonovi vůbec na oči. Velké překvapení čeká ráno také Alici. Bedřich totiž přehodnotí své plány a udělá něco, čím jí vyrazí dech… K čemu se Bedřich rozhodne? Jak moc to ovlivní život Alici a lidem kolem ní? A jak to spolu mají po včerejšku Šimon a Anča?

Lumír je na tom špatně

Lumír dělá svým blízkým čím dál větší starosti. Momentálně je opět schopný prospat celý den, což samozřejmě svede na počasí. Rodina ho v tom ale nenechá. Všichni se ho snaží postavit na nohy, samozřejmě po svém. Jenže na něco jsou i oni krátcí, podobně jako zamilovaný Mário v případě Áji… Co se stane? Co pořádně vyděsí Vendulu? Jaký podraz chystá na Mária Ája jen den před porodem? A co Mária docela zamrzí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice