Ulice 4.3.2021 - 4004. díl

Co je jen přátelství, a co rodící se vztah? Kdy je člověk připraven udělat tlustou čáru za minulostí a vykročit vstříc novému životu? Lumír se dlouho nemohl vyrovnat se Světlaniným náhlým skonem. Díky Ingrid a rodině, do které už patří i Mário, se mu podařilo překonat tu největší bolest a vrátit se zpět do života. Právě Ingrid mu nyní hodně pomáhá. Je mu oporou, sbližují se čím dál víc, jsou sehranou dvojkou, což neunikne ani jejich okolí. Dokonce se spolu dostanou i do řečí... Proč? Z čeho a kdo je podezírá? Jak to spolu ti dva mají? A jak chtějí do jejich vztahu zasáhnout ostatní?

Lumír, Ingrid i Mário jsou ráno úplně vyřízení kvůli Sophince, jež se jim postarala o takřka bezesnou noc. Ti tři však v péči o ni nepoleví, i když usínají pomalu za chůze. Zatímco Mário později vyrazí do nemocnice za Ájou, Ingrid s Lumírem vezmou malou na dlouhou procházku v naději, že pak prospí celou noc… Proč se ti dva dostanou do řečí? Jaký trapas se jim stane? A jak si Mário poradí s malou?

Jana začíná žárlit

Jana už zase sleduje diskuse na internetu. Zajímá ji, jak diváci přijímají její postavu v seriálu. Bruno si z ní trochu utahuje, čímž na sebe však prozradí, že ji v televizi sleduje. Janu to potěší, zároveň však začíná mít velkou trému kvůli důležité scéně, jejíž natáčení ji už brzy čeká… Čím Janu povzbudí Saša? Co ji naopak hodně raní? Proč začíná žárlit? A co si o tom myslí Bára?

Amálino dědictví

Amálie má od rána plnou hlavu dědictví, které jí exmanžel odkázal. Pořád dokola o tom mluví, až se Vlastimil namíchne a odejde do hospody. Tam ale začne o Amáliině dědictví hned mudrovat Kaštan, takže si Vlastimil Pešek moc nepomůže. Později u nich převáží jiné téma – setkání Marie a Jolany… Jak se tohle shledání vyvine? Proč Amálie tolik řeší dědictví po exmanželovi? A k čemu nakonec dospěje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice