Ulice 5.3.2021 - 4005. díl

Co očekáváme od partnera? Čím nás dokáže hodně ranit? Co si ve své zamilovanosti občas nechceme přiznat? Jana tajně randí s hvězdným kolegou ze seriálu, ve kterém spolu hrají, už několik měsíců. Čím déle spolu jsou, tím je to pro Janu paradoxně náročnější, protože si opravdový vztah představuje trochu jinak. Dnes se stane něco, co jí nadobro otevře oči, něco, co ji přiměje k zásadnímu, bolestnému rozhodnutí... Co se Janě přihodí a jaké to má následky? Co si konečně přizná a k čemu pak dospěje?

Jana se mučí od rána příspěvky, jimiž plní sociální sítě Sašova manželka. Žárlí, nevěří, že mezi Sašou a jeho ženou už nic není. Bára se ji snaží povzbudit, ale moc času na to nemá, neboť musí odjet za Frantou. Jana se také chystá pryč – na natáčení své důležité scény. K její velké smůle se však stane nehoda, která jí převrátí den vzhůru nohama… Komu zavolá o pomoc? Kdo ji přijde zachránit? Kdo jí otevře oči ohledně Saši? A k jakému zásadnímu rozhodnutí dospěje?

Pavel a Mário v hospodě

Mário je ráno úplně vyřízený, protože v noci zase pomalu nezamhouřil oka kvůli Sophince. Pavlovi ale odpolední posezení v hospodě potvrdí. Na rozdíl od Mária jsou Lumír a Ingrid plní elánu. Nejen při péči o Sophinku je z nich už sehraná dvojka, což neunikne ani Vilmě Nyklové, která hned začne kout pikle… Co Nyklovou napadne a jak toho chce docílit? Jak dopadnou Pavel a Mário v hospodě? Co oba pořádně namíchne?

Tomášův výlet pod stan

Tomáš láká Magdu na víkend do přírody pod stan, ale ta to okamžitě zamítne, protože nechce nikde mrznout. Podle Tomáše to je nesmysl. Snaží se ji přesvědčit, aby si to ještě rozmyslela, jenže Magda je neoblomná. Někoho jiného však Tomášův nápad nadchne… Koho láká Tomášovo stanování? Co Landová prozradí Magdě? Co navrhne Prokopovi? A jaké má dobré zprávy pro ostatní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice