Ulice 9.3.2021 - 4007. díl

Jak dlouho se dá bojovat s větrnými mlýny, aniž by nás naprosto semlely? Adam se o to snaží už několik měsíců, od chvíle, kdy jeho máma propadla alkoholu. Věčné strachy, kdy a co zase opilá máma vyvede či zda je v pořádku, se na něm a jeho životě začínají neblaze podepisovat. Adam to schytává ze všech stran, přichází o to, na čem mu záleží, ztrácí naději, že bude líp. Co je na něj už moc? Proč se pustí do mámy takovým způsobem, že ta se znovu úplně sesype? A jaké to má následky? Proč to začne řešit dokonce i policie?

Blanka má ráno opět pořádnou kocovinu, byť se snaží nedat to před Adamem najevo. Ten je na ni čím dál víc nabroušený. Když mu Blanka připomene lístky na maturitní ples, naštvaně přislíbí, že je opatří. To je ale pouze začátek krize, která u Blanky doma vypukne a která vyvrcholí obrovským malérem… Co srazí Adama do kolen? Co je pro něj poslední kapka? A co pro Blanku a Luďka? Jaký průšvih se stane tentokrát?

Magda se zlobí na prokopa kvůli bydlení

Magda je pořád namíchnutá na Prokopa kvůli jeho zájmu o bydlení ve stejném domě, aniž jí to dal předem vědět. Tomáš se snaží za Prokopa lobbovat, příliš to však nezabírá. Ve škole to od Magdy hned schytá Ota, jenž řeší opět své žížaly. Ke všemu začne shánět Prokopa Landová, jež je celá natěšená na ples a nutně to musí probrat s Magdou… Kdo a jak pomůže Otovi? Čím Ota dojme mámu? Čím Magdu překvapí Prokop? Jak to s jeho bydlením v Peškově domě dopadne?

Dusno kvůli Frantovi

Bára se zastaví za Anežkou s prosbou o pomoc, aby mohla splnit zadání do školy. Holky spolu už normálně komunikují, jenže atmosféra záhy zhoustne. Ivu totiž napadne, že by k nim Bára mohla přivést Frantu na večeři či na oběd, aby se navzájem lépe poznali… Jaká je Bářina reakce? Jak to vezme Anežka? Jakou zásadní informaci se dnes dozví Iva? A co na to ostatní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice