Ulice 10.3.2021 - 4008. díl

Kam až sahají pravomoci nadřízeného, a co už zavání šikanou? Vítek se v práci opravdu snaží, aby svého šéfa přesvědčil, že na to má. Jenže ten si stejně najde pokaždé záminku k tomu, aby mu dokázal pravý opak a znepříjemnil mu život. Využije každé příležitosti, jež se mu naskytne, zkouší, co si může dovolit. Také tentokrát si Vítka náležitě vychutná a ukáže mu, kdo je tady pánem. Co se stane? Jak mu nechtěně přihraje na smeč Vítkova manželka Iva? A proč Vítkovi již brzy rupnou nervy?

Iva se od rána pilně připravuje na otevření salonu, což znamená i zajištění náležité reklamy. Když Vítek zjistí, že studio, na které se Iva hodlá obrátit, je jen kousek od jeho práce, navrhne jí, aby se za ním zastavila. Tím si však v bance i doma docela zavaří. Nejlepší den nemá kvůli Báře a Frantovi ani Anežka... Co všechno rozpoutá Ivina návštěva Vítka v práci? Co je podpásovka pro Anežku? A jak vezme Franta pozvání od Bářiných rodičů?

Luděk tlačí na Blanku

Luděk si chce podat Blanku hned ráno kvůli včerejšku, ale ta ho překvapí. Už neodporuje, slíbí, že antidepresiva začne užívat. Jenže Luďkovi tenhle slib nestačí. Chce mnohem víc, aby se včerejší malér už neopakoval. Stejně jako Luděk už toho má dost také Adam. Odpoledne dospěje k zásadnímu rozhodnutí, jež u něj spoustu věcí změní… K čemu se Adam rozhodne? Jak na tom je Blanka, která se po včerejšku pokusí nepít? Co vyděsí Marii? A jak začne na Blanku znovu tlačit Luděk?

Danova večeře u Anči

Dan je opět uzavřenější, ale Anče tvrdí, že na terapie i nadále chodí. Hned jí také vyjde vstříc s jednou drobnou opravou u ní doma. Anča ho na oplátku pozve na večeři, čímž trochu překazí plány Šimonovi. Ani ona však netuší, jak dalekosáhlé důsledky bude Danova návštěva u ní mít… Čím ji Dan šokuje? Co všechno se provalí? A co plánuje Šimon?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice