Ulice 15.3.2021 - 4011. díl

Co vězí za nelítostnými bitkami dětí ve škole? Někdy to je prkotina, občas ale docela závažná věc, kolem které chodí i dospělí po špičkách. Dětská bezprostřednost dokáže leckdy napáchat docela slušnou paseku i mezi nejlepšími kamarády, jako jsou například Vojta a Milošek. Právě ti dva se servou jako koně rovnou při vyučování kvůli něčemu, co je pro Vojtu stále hodně bolestivé téma a co se ho dotkne natolik, že dokonce poteče i krev... Proč se Vojta vrhne na Miloška tak, že do školy budou muset okamžitě přijet jejich rodiče? A jakou dohru bude tahle bitka mít?

Karle zavolá Vojtova učitelka, aby se jeden z rodičů hned dostavil do školy kvůli rvačce Vojty a Miloška. Karla okamžitě telefonuje Márovi, jenže ten si právě vyřizuje kšeft s Mikulkou, takže se mu Karla nedovolá. Do školy proto vyrazí Luboš, aby zjistil, co se děje. Za Miloška dorazí do školy Miloš, jenž se s tím opět nepáře… Proč se kluci porvali? Jaké to má následky? Co Karlu a Máru moc nepotěší? A co se Karle nezdá?

Mário se schází s Rajnerem

Mário se ráno chystá do nemocnice za Ájou i za jejím gynekologem, aby s ním probral její rizikové těhotenství. Ája je na tom naštěstí už mnohem lépe, za což je Mário šťastný. O její lékařské zprávě pomlčí, aby byla v klidu, ovšem později se právě kvůli ní sejde s advokátem Rajnerem. Rozhodl se totiž zažalovat Ájiny lékaře… Jaké je shledání Mária a Áji? Jak zareaguje na Máriovy plány JUDr. Rajner? Co si o tom všem myslí Lumír? A na čem se dohodnou Vendula a Pavel?

Trápící se Bedřich

Miloš je celý nešťastný kvůli Bedřichovi, který se s ním vůbec nebaví. Když na sebe náhodou narazí v hospodě, dokonce si s ním nedá ani pivo. Trpící Miloš zajde za Alicí, aby mu poradila, jak si Bedřicha usmířit. Ovšem ta je na tom podobně jako on… Čeho se Alice obává? Proč to Anča schytá od Dana? A co zaujme Šimona?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice