Ulice 23.3.2021 - 4017. díl

Co může vězet za náhlou změnou chování? Jaká tajemství mají naši nejbližší? Nyklovi si začnou dělat docela velkou starost o Vendulu, která najednou chodí jako náměsíčná a je v jednom kuse úplně mimo. Vilma Nyklová si je jistá, že tohle není jen tak. Co když má její vnučka nějaké závažné zdravotní problémy? Vše by tomu nasvědčovalo, dokonce i Vendulino oznámení, že si musí zajít urychleně do lékárny. Jenže když se vrátí, je ještě hůř... Co s ní je? Jaká diagnóza Vilmu Nyklovou pořádně vyděsí? A co na to samotná Vendula?

Vilma Nyklová má opět všude oči a všechno řeší. Nejprve se jí dostane do spárů Ingrid, pak Vendula a nakonec i Lumír. Tomu dělá momentálně největší starost Mário. Opatrně se mu pokusí naznačit, že by neměl Áje všechno věřit, ovšem Mário s ním na toto téma odmítá diskutovat. Nyklovou však víc než Mário zajímá Vendula, s níž se očividně něco děje… Co je s Vendulou? Jakou hru hrají s Máriem Ája a její advokát? A co Áje vžene slzy do očí?

Rozpačité ráno Jany a Franty

Nešťastná Bára vzbudí brzy ráno Janu, aby s ní probrala včerejšek. Vyčítá si, že je to její vina, což se jí Jana marně snaží vymluvit. Stejné výčitky svědomí má také Franta, který se Báře hned ráno omluví a zároveň navrhne, že si udělají hezké odpoledne jako dřív. Jana je ujistí, že opět vyklidí pole, protože jde do divadla a pak se ještě chvíli zdrží venku… Proč Jana setkání mámy se Sašou doslova protrpí? Čím ji Saša moc nepotěší? Co je pro ni docela ťafka? A jak se vyvine dnešní večer Franty a Báry?

Anežka si myslí na Frantu

Šéf má pro svůj tým další bojovku. Jejich banka vyhlásila soutěž, kterou chce vyhrát, což znamená pro všechny maximální nasazení a hodiny strávené u telefonu. Zatímco Dita si s tím hlavu příliš neláme, pro Vítka je to docela výzva, neboť je zvyklý na trochu jiný styl práce. Příliš v pohodě není ani Anežka, která nemůže pustit z hlavy Frantu… Co Anežku prozradí? Čeho se obává Vítek? Čím jeho i Ditu zaúkoluje šéf?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice