Ulice 24.3.2021 - 4018. díl

Kam až může zajít šéf, když není spokojen s výsledky svých podřízených? Co jsou oprávněné připomínky a co skrytá snaha zbavit se těch, kteří mu leží z jakéhokoliv důvodu v žaludku? Vítek se v práci opravdu snaží, ale rozhodně není z těch, kteří by jen bezhlavě plnili všechny příkazy svých nadřízených. Jenže právě to se ukáže jako největší potíž. Jeho šéf chce totiž výsledky za každou cenu. A tak co nevidět padnou i temné výhrůžky a slova o odstranění nejslabšího článku týmu... Co se stane? Proč Vítkovi začne hrozit výpověď? A jak se k tomu postaví?

Náhodného setkání s Frantou Svatka využije k seznámení a oťuknutí, jaký je. Anežka z toho moc velkou radost nemá, ovšem akční Svatka ji přesvědčí, aby o Frantu zabojovala. Tak trochu bitevní pole má v práci i Vítek, kterého opět docela drsně setře jeho šéf… Co Svatka vymyslí, aby s Anežkou měly důvod kontaktovat Frantu? Jaké přípravy na to holky podniknou? A proč Vítek dostane kapky od šéfa?

Vendulino těhotenství

Vendula je od rána úplně mimo. To samozřejmě neunikne Vilmě Nyklové, jež si o ni dělá čím dál větší starosti. Bojí se, že Vendula onemocněla, a nenechá si to vymluvit. K tomu má plnou hlavu Lumíra a Ingrid, a tak začne nenápadně sondovat, jak na tom spolu jsou. Lumír zase řeší Mária, s nímž by se rád usmířil… Čím Nyklovou potěší Ingrid? Jak Mário vezme Lumírovu omluvu? Proč o něj má Lumír ještě větší obavy? Jak Pavel přijme Vendulinu novinku? Na čem se dohodnou? A co je podezřelé Vilmě Nyklové?

Mára v pasti

Mára je čím dál víc lapen v Mikulkových osidlech. Ostřílený kšeftař to s ním umí, takže mu Mára kývne na kšeft, který by si za jiných okolností zřejmě rozmyslel. Karla s Věrkou zatím řeší nejen Márovy narozeniny, ale také děti, zejména hudební nástroj pro Vojtu… Do čeho Mikulka namočí Máru? Jak si Mára představuje ideální dárek k narozeninám? A po jakém hudebním nástroji zatouží Vojta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice